facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's

McDonald's

Historie

McDonald´s kom til Norge i 1983, og siden starten i Nedre Slottsgate i Oslo har vi na etablert 72 restauranter fra Kristiansand i sor til Steinkjer i Nord. Hos oss far du den umiskjennelige smaken av Big Mac, uforglemmelige gode fries, maten, leken og opplevelsen som barna elsker i Happy Meal, den perfekte sote avslutningen pa et maltid i McFlurry pluss en rekke andre favoritter for store og sma.



"Klassisk hurtigmatkjede som åpnet sin første restaurant i Norge i 1983 og er kjent for sine hamburgere med kjøtt, kylling, fisk og vegetar. Vi har også deilig tilbehør som pommes frites, drikke, desserter, frokost og annet godt. Velkommen innom for en god matbit!"
Adresse: Brodtkorbsgate 7 , Sandvika 1338, NO
Telefonnummer: 974 65 406
By: Sandvika
Rute: Brodtkorbsgate 7
Postnummer: 1338


åpningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-23:00
Onsdag: 10:00-23:00
Torsdag: 10:00-23:00
Fredag: 10:00-23:00
Lørdag: 09:00-23:00
Søndag: 11:00-23:00


relaterte søk: mcdonalds norge, mcdonalds delivery, mcdonalds stilling, mc donalds
Anmeldelser
Utrolig tregt-de maskinene som nå har tatt over, og som visst skal være raskere enn vanlig bestilling-er jo tregere! Mulig det er jeg som ikke er vant til det, men de er heller ikke lettere enn å bestille ved disk. Og ikke nok med det,men bestillinger som var gjort etter meg, kom også Raskere!! -da spør jeg var hvor er logikken med dette?? Bestilte en liten burger og en liten pommes frites, dette var faktisk mindre enn en barnemeny, og dyrere... Anbefales overhodet ikke-vil noen vurdere noe å spise, så gå heller på Burger King, de har større av "alt", lettere å bestille, og mye bedre service og bedre plass..
Hadde en fantastisk opplevelse å være der, møtte på Mike Tyson der og hadde en god prat med hverandre, men var veldig mange dårlige folk med Covid-19 og alt sånt styr touchskjermen på automaten fyngerte ikke, men gir denne en 5'er fordi det var ferskt med god milkshake og cheeseburger.
Jeg har nylig besøkt McDonald's Sandvika Storsenter og jeg må si at jeg var litt skuffet. Maten var gjennomsnittlig som vanlig, men også ikke skikkelig varm. Servicen var også litt treg, men personalet var vennlige. Det som trekker mest ned er at toaletter og lekeområde oppleves som skittent. Generelt vil jeg gi McDonald's Sandvika Storsenter en tostjerners vurdering, men jeg vil nok ikke besøke igjen fordi jeg tror det finnes bedre alternativer i området.
Vanskelig å holde rent med så mange kunder iløpet av dagen. Fikk feil burger ikke mindre enn fire!! ganger og da var resten av måltidet blitt kaldt... Fint med oppdaterte lokaler ihvertfall.Mat: 3/5
Dette stedet er lett tilgjengelig rett innefor inngangsportalen til Sandvika Storsenter. Man kan også entre og exite rett fra gaten. Der er 6 bestillingsautomater og romslig nok område ved disken. Bok-overraskelsen til Happy Meal var utsolgt som vanlig Det er gøy for barna i lekeapparatene i kroken her. Det er ikke mye, men det er moro for de minste, opp til omtrent 7-åringer. Bordene i den samme kroken er litt roligere enn resten av lokalet. Det var veldig travelt da jeg var der og få bord ledige. Allikevel var ikke ventetiden særlig lang. Det var rimelig rent og luktfritt, men her var det litt slakk å gå på. Maten var tilberedt bra. Det er ofte pommes frittes ikke har blitt fritert på riktig måte og derfor har vært slapp og oljete på mange av de mc.Donald's jeg har prøvd. Her derimot var de akkurat passe gyldne, og skikkelig sprø Barnevennlighet: Dette stedet er barnevennlig, men det vet vel de fleste. Lekekrok med rolig område rundt, barnemenyer og lettspist mat. Plass til barnevogn Parkering: Det er et stort parkeringshus på Sandvika Storsenter. Det er også muligheter å parkerer rett utenfor på gaten, hvis man har flaks Tilgjengelighet med rullestol: Det er mulig å komme inn og bestille, og spise for rullestolbrukere her.
Flinke folk, svært sosial betjening med humor. Helt fersklaget mat. Nydelig..
For liten plass og for mange mennesker på en lørdag ettermiddag. Betjening ok, men maten burde vært varmere. Kanskje for lang ventetid fra bestilling til levering. Ikke et sted for rask mat med små barnebarn. Ikke aller verst pris og leke til de små.
Bestilte hamburgere tørre og kalde ikke noe gode. Spurte om jeg kunne få en kopp vann fra springen det kostet 5 kr.
Bra sted for et Mc'ern måltid Fin atmosfære for å spise inne.Mat: 5/5
Var en grei mc Donalds. Var der en lørdag og var godt besøk der da.Mat: 3/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon McDonald's.

Sandvika hamburgere

åpningstider, plassering. Brodtkorbsgate 7 sandvika hurtigmat kart bykart, satellitt visning. McDonald's adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på McDonald's. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om McDonald's med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Spisevogna Spisevogna 335 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler