facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's - Karmøy

McDonald's - Karmøy

Historie

McDonald´s kom til Norge i 1983, og siden starten i Nedre Slottsgate i Oslo har vi na etablert 72 restauranter fra Kristiansand i sor til Steinkjer i Nord. Hos oss far du den umiskjennelige smaken av Big Mac, uforglemmelige gode fries, maten, leken og opplevelsen som barna elsker i Happy Meal, den perfekte sote avslutningen pa et maltid i McFlurry pluss en rekke andre favoritter for store og sma.



"Klassisk hurtigmatkjede som åpnet sin første restaurant i Norge i 1983 og er kjent for sine hamburgere med kjøtt, kylling, fisk og vegetar. Vi tilbyr også deilig tilbehør som pommes frites, drikke, desserter, frokost og annet godt. Velkommen innom for en god matbit!"
Adresse: Vormedalveien 20, 5542 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 92642976
By: Haugesund
Rute: Vormedalveien 20
Postnummer: 5542


åpningstider

Mandag: 08:30 - 23:00
Tirsdag: 08:30 - 23:00
Onsdag: 08:30 - 23:00
Torsdag: 08:30 - 23:00
Fredag: 08:30 - 23:00
Lørdag: 09:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 23:00


relaterte søk: mcdonalds sarpsborg, mcdonalds levering, mcdonalds kongsberg, mcdonalds priser, mcdonalds rygge, mcdonalds norge, mcdonalds åpningstider, mcdonalds ledige stillinger
Anmeldelser
Virker kraftig underdimensjonert i forhold til pågangen i de travleste periodene, med ofte stor kø-dannelse i drive-through`en. Som en løsning på dette har de funnet ut at de kunne lage en kø-sluse gjennom deler av Oasen sin kunde-parkering. Hadde et tilfelle hvor jeg var parkert og stod låst inne pga det var biler i Mcdonalds-kø gjennom hele korridoren. Måtte da vente til drive-through`en hadde tatt unna en del biler før jeg kunne kjøre ut og legge meg bak de. Ble deretter sittende lenge i Mcdonalds-kø helt til rett før drive-through`en, før jeg kunne komme meg ut på veien. Alternativet som mange bruker, er å kjøre ulovlig ut via innkjørings-rampen til parkeringen, eller annen ulovlig kjøring. Merkelig at det er lov å legge opp til en trafikk-sløyfe som øker faren for ulykker. Egentlig er det behov for ombygging. Har fått feil bestilling i drive-through`en relativt ofte som ikke oppdages før man kommer hjem, har derfor måttet begynne å sjekke alt i posen før jeg kjører videre, har hatt flere tilfeller med feil/mangler. Scoren dras opp av hyggelig og behjelpelig betjening som gjør så godt de kan under forholdene + ganske konsekvent bra kvalitet på maten.
Ventet i 30-40 minutter på maten, og da den kom var alt like kaldt som i kjøleskapet.. Sa ifra, og fikk garantert de samme to burgerene i retur. Like kalde, men da gadd jeg ikke å vente mer og spiste det opp i ren frustrasjon.. Rotete over alt og klissete bordplater. Det gjør jo litt med helhetsinntrykket
Ikke noe hyggelig opplevelse i det hele tatt. Tok evigheter før vi fikk maten, i tillegg til at den var iskald når vi fikk den. Å når vi gikk å gidde beskjed så skulle vi få ny, men fikk tilbake akkurat samme burger, like kald…..
Maten er McDonald's, men på drive trough er det ofte feil i bestillingen når man mottar maten. Inne er betjeningen hyggelig nok. Det er ikke toalett for menn annet enn pissoar noe som gjør det vanskelig for de med spesielle behov. Tilgjengelighet med rullestol: Vanskelig med toaletter men enkel adgang inn i lokalet i fra utsiden.
Tja.. hva skal man si Det er en McDonalds. And "I'm lovin' it!" som de sier på reklamen. Jeg spiser ikke så veldig ofte på fastfood. Det er jo ikke akkurat helsekost, men herlighet så godt da! De har en klar fordel med sin drive through. Betjeningen er nå effektive, slik disse restaurantene er lagt opp til. Vennlige og greie er de også. Så om du vil ha deg litt fastfood en dag, så har ikke jeg noe å utsette på denne restauranten. Alternativer for vegetarianere: De har egne burgere som er vegetariske. Barnevennlighet: Jeg tror de fleste barn trives på McDonalds Parkering: De er mye besøkt og det er senteret ved siden av også. Så kommer du på et aktivt tidspunkt, så kan det være litt utfordrende å finne plass.
Fikk ikke kvittering og måtte vente 1time på maten. Har fått feil bestilling 5 ganger på rad nå...Mat: 1/5
Venta 60 minutter på mat. Uorganiserte å kaotisk på kjøkkenet. Her har se mye å lære ifra MacDonalds Amanda.
Skuffende og få gang på gang feil på bestillingene, både på app og på kjøkkenet. Dette må ledelse ta tak i For alle bedrifter blir vurdert av anbefalinger og anmeldelser i dagens samfunn. Setter derimot 3 av 5 pga helheten og god mat fra her .
Maten var ganske god, men den tok litt langt tid å lagr mens det var lite folk. Alternativer for vegetarianere: Det finner salater og andre vegetære retter på restauranten.
Bestilte parker på 7 var beskjeden. 7 Var opptatt parkerte da på nr 8. ingen kom med mat. Måtte kjøre grunnet dårlig tid etter 24 Min venting på en burger. Elemdig
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til McDonald's - Karmøy med offentlig transport


Coop Extra Moksheim 210 meter
202
N283
SK4923
SK4925
Moksheim 490 meter
202
N283
SK4923
SK4925
Haugvegen 490 meter
202
N283
SK4923
SK4925

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler