facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's - Kvadrat Kjopesenter

Historie

McDonald´s kom til Norge i 1983, og siden starten i Nedre Slottsgate i Oslo har vi na etablert 72 restauranter fra Kristiansand i sor til Steinkjer i Nord. Hos oss far du den umiskjennelige smaken av Big Mac, uforglemmelige gode fries, maten, leken og opplevelsen som barna elsker i Happy Meal, den perfekte sote avslutningen pa et maltid i McFlurry pluss en rekke andre favoritter for store og sma.



"Klassisk hurtigmatkjede som åpnet sin første restaurant i Norge i 1983 og er kjent for sine hamburgere med kjøtt, kylling, fisk og vegetar. Vi har også deilig tilbehør som pommes frites, drikke, desserter, frokost og annet godt. Velkommen innom vår restaurant i Sandnes for en god matbit!"
Adresse: Kvadrat Kjopesenter, 4391 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 93245642
By: Sandnes
Rute: Kvadrat Kjopesenter
Postnummer: 4391



relaterte søk: McDonald's Sandnes, McDonald's Kvadrat
Anmeldelser
Den skitneste "restauranten" jeg har besøkt. Flere border stod med mat/søppel gjennom hele vårt besøk, ingen ansatte som vedlikeholdt ryddet, vasket eller i det heletatt inspiserte, skuffende. Parkering: Gode parkeringsmuligheter.
God mat, rask levering til bordet. Var her kl. 24. Litt rart at alt på menyen koster dobbelt så mye som for 10 år siden. Parkering: Stort, gratis og masse ledig
Verste mcdonaldsen jeg har vært på. Jeg klarer ikke fatte hvor tregt de ansatte jobber her. Det er 20 talls ordre som står på vent og mannen bak kassen står og venter på en burger for å gjøre ferdig en ordre. Her står han kanskje i 5-6 min uten å gjøre noe. På denne tiden kunne han ha startet på eller gjort ferdig så mange andre ordre. Nesten alle som fikk is mens jeg var der fikk en smeltet is fordi de som lager klar maten hadde gjort alt klart, men han som skal levere ut varene klarer ikke å ha mer enn en tanke i hodet sitt om gangen. Aldri igjen skal jeg komme hit.
God mat akkurat som på andre McDonald’s. Eneste så er litt irriterande med drive-throughen her er at jeg jobber nattevakter å meg og en del av mine kollegaer går av og til innom får å kjøpe oss noe. Men da får vi alle sammen unnskyldning nesten hele tiden at terminalen er ødelagt osv å at vi må komme inn i butikken heller. Men er kun en ansatt som gjør dette. Av og til spør de andre om vi kan komme opp til vinduet får de ikke hørte helt hva vi sa og det er null problem. Men når vi får den unnskyldning at terminalen er ødelagt hele tiden velger vi heller en annen plass.
venta på maten vår i 2 TIMER! Helt utrolig dårlig service. De sa at det kom forseint fordi det var mange folkDet var det men det var mange som satt ved oss som spiste og gikk som bestillte mye mer enn oss. De kunne gitt oss noe gratis eller noe fordi vi venta der så lenge. Vi sa ifra hele tiden om at vi venta lenge men ingen gjorde noe. Sykt ekkelt der og uøfelige folk som jobber der. Vi fikk ikke en unnskyldning en gang. De kunne gitt oss noe gratis eller noe. Har vært på mange mc i livet mitt i mange land men dette er den værste opplevelsen.
Drive inn, lær folkene deres Norsk så blir det lettere å bestille, fikk ikke det vi bestilte og skikkelig utvanna dispenser brus, slapsete og kald ppm fristes og elendig kunde service og ente med å betale mer for samme menyen vi pleier å kjøpe hos andre Mc Donald steder. Nei denne plassen ble jeg meget skuffet og det blir lenge til neste gang
det var en utrolig dårlig opplevelse med meg og ungane. eg fikk feil bestilling 3 ganger. kundeservicen kunne ikke vært værre, det var fullt mistillit fordi eg måtte vise kvittering pga dei ikke trodde på oss. måtte vise 4 ganger til 3 forjellige folk. dette gjelder 2 kvinner og 1 mann. i den andre gangen eg fikk feil så va de løk i den og eg er svært allergisk mot løk. personalt var cocky og kranglete. men når det gjelder allergener så trengst det å ta tak i det, eg kunne havna på legevakta hvis eg hadde fått i meg løk. blir KUN burger king nå framover, det dere i MC donalds burde ta tak i dette.
Maten ok, men ikke spes varmt ved levering ved bord. 2 feil ved levering av 2 menyer er litt mye selv om de hadde det travelt! Personalet hyggelig. Savner spritdispenser til å vaske hendene med inne i restauranten. Viktig spes. Når en har små barn med og skal spise med fingrene.. Parkering: Bra!
Var på drivethruen 11 august kl 20:30 og fikk maten veldig raskt. Og hun som serverte meg veldig fort, var veldig koselig og fortjener masse ros, hun hadde midøstelige trekk og røde kinn Mvh mari 62 år
Norges tregeste «fast-food» restaurant. Ikke uvanlig å måtte vente opptil 1 time i drive-throughen her. Det går helt krise sirup i denne sjappa og derfor blir køen ufattelig lang. Maten er 2/5. Halvlunk, saggy og seigt. Styr unna. Besøk heller Burger King et steinkast unna.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon McDonald's - Kvadrat Kjopesenter.

Sandnes hurtigmatrestaurant

åpningstider, plassering. Kvadrat Kjopesenter kart bykart, satellitt visning. McDonald's - Kvadrat Kjopesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på McDonald's - Kvadrat Kjopesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om McDonald's - Kvadrat Kjopesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
SunKyss SunKyss 175 meter Knallgod mat Jeg bestilte tacoen Spiser kjøtt til vanlig, men merket ikke at det va...
Pizzabakeren Kvaderat Pizzabakeren Kvaderat 202 meter Kjempegod pizza, synd det ikke er nærmere.
Burger King Norge Burger King Norge 533 meter Fast food restaurant
Burger & Pizzacompaniet Burger & Pizzacompaniet 538 meter Mye mat for pengene. De burde brukt hansker når de lager mat
Domino’s Pizza Forus Domino’s Pizza Forus 920 meter Fornøyd hver gang
Pizzabakeren Lura Pizzabakeren Lura 1 km Flott sted, rask og hjelpende betjening
McDonald's - Vågen McDonald's - Vågen 3 km Nå som det er korona er det ekstra viktigt å ha hansker på. Jeg ser ingen her som lag...
Big Bite Vågen Big Bite Vågen 3 km Superduper service av dagens blideste bak disken. Rask og hyggelig betjening.
Sandnes pizza & kebab House Sandnes pizza & kebab House 3 km vi har godaste pizzan i sandnes og ikke minst kebaben. Kom og smak, du blir ikke skuf...
Coyote Tacos Sandnes Coyote Tacos Sandnes 3 km Kvalitets mat som ikke koster skjorten. Anbefales
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler