facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's Mosseporten

McDonald's Mosseporten
Klassisk hurtigmatkjede som ble åpnet på 50-tallet og er kjent for hamburgere og pommes frites.
Adresse: Patterødveien 2, 1599 Moss, Norge
Telefonnummer: 46 91 02 61
Stat: Østfold
Distrikt: Moss
By: Moss
Rute: Patterødveien
Husnummer: 2
Postnummer: 1599


åpningstider

mandag: 09:00–23:00
tirsdag: 09:00–23:00
onsdag: 09:00–23:00
torsdag: 09:00–23:00
fredag: 09:00–23:00
lørdag: 09:00–23:00
søndag: 10:00–23:00

Anmeldelser
Dårlig service, gjeng med ungdoms gutter som tar hele kasse området så man får ikke betalt.nMåtte inn 3 ganger da ingen der virker særlig interessert i jobben sin, til å følge med på bestillinger.nAnbefales hvis du vil ha dårlig service og slapp mat
I det siste har servicen her blitt helt forferdelig. Selv om de har nok folk på jobb, bruker de evigheter på å lage maten... Ser de bare suller rundt på kjøkkenet, snakker med hverandre og lar burgerene ligge lenge på benken før de gidder å pakke de inn. Det er ikke så mye mer å hente i kassen heller.. mat blir nedprioritert ut.nDriveTrough i går var absolutt lavmål. De klarte kun å håndtere en bil pr 5-10 min ved bestillingi, og omtrent samme tid ved utlevering av mat. Det er for dårlig!
Maten har blitt bedre det siste året, spesielt pommes.
Litt sånn merkelig plassering av sittegrupper mellom bestillingsskjermene og der hvor alle går. Rask levering. Du må også be om lokk til drikkebegrene noe som sikkert forhindrer unødvendig plastsøppel. De hadde ikke stevia/kunstig søtning til kaffe/te.
Altså jeg blir bare oppgitt på det stedet her. Klarer aldri og da mener jeg aldri å få bestillingen riktig i drivethru. Dipsaus er det også bare å glemme fordi det får du ikke. Har faktisk fått noe feil eller mangler på bestillingen min de siste fem gangene jeg har vært her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler