facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's - Rådalen

McDonald's - Rådalen

Historie

McDonald's Rådalen er Norges største restaurant målt i omsetning.
Vi lever av å levere rask, god og kvalitetsikker mat til våre kunder.
McDonald's Rådalen er eneste McDonald's restaurant i Bergen med DriveThru og dette er vi veldig stolt over. Vi har pr. dags dato over 70 ansatte alt i fra 15 år til 43 år.
Visjonen til McDonald's Rådalen er å være en stolt lokal bedrift som demonstrerer lederskap i restaurantbransjen og overgå kundenes forventninger hver dag.

McDonald´s kom til Norge i 1983, og siden starten i Nedre Slottsgate i Oslo har vi na etablert 72 restauranter fra Kristiansand i sor til Steinkjer i Nord. Hos oss far du den umiskjennelige smaken av Big Mac, uforglemmelige gode fries, maten, leken og opplevelsen som barna elsker i Happy Meal, den perfekte sote avslutningen pa et maltid i McFlurry pluss en rekke andre favoritter for store og sma.



"Klassisk hurtigmatkjede som åpnet sin første restaurant i Norge i 1983 og er kjent for sine hamburgere med kjøtt, kylling, fisk og vegetar. Vi tilbyr også deilig tilbehør som pommes frites, drikke, desserter, frokost og annet godt. Velkommen innom for en god matbit!"
Adresse: Laguneveien 5, 5239 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55136480
By: Bergen
Rute: Laguneveien 5
Postnummer: 5239



relaterte søk: mcdonalds priser, mcdonalds vestkanten, mcdonalds åpningstider, mcdonalds lagunen storsenter, mcdonalds bergen, mcdonalds lagunen stengt, mcdonalds åsane, mcdonalds oasen
Anmeldelser
Den verste opplevelsen med McDonald's i mitt liv. Jeg er en kokk med mange års erfaring og jeg ville ikke gitt denne maten til kjæledyr. Jeg angrer på at jeg kom inn på denne "restauranten?"
Altså, no er det faktisk nok. Har utallige ganger om natten bestilt mat, om det så er drive in eller inne i restauranten, så får jeg 8/10 ganger noe feil. Og idag toppet det seg. Bestilte 2 menyer, med 2x 9-pck med nuggets, kjørte hele veien fra Lagunen til Oslvik, for å så finne ut at det søren meg IKKE va noe nuggets oppi der. Vi snakker om en drøy sum på 576kr totalt for alt. Hvordan går det ann å «glemme» 2 9-pck med nuggets? Fikk dip men søren ikke det jeg skulle bruke dipen med. Så prøver man å ringe inn, men ingen tar telefonen. Glemmesak at jeg kjører fra Olsvik til Lagunen kl 02.06 for dette. Og nei, jeg sjekker naturlighvis ikke oppi posen fordi jeg ønsker å stole på at selveste skiftlederen i det minste klarer å pakke riktig. Ønsker gjerne en tilbakemelding og å komme i kontakt. Grensen er nådd.
Lureri! Fikk feil bestilling, men grunnet kø ble jeg bedt om å oppgi navnet mitt neste gang jeg var innom, så skulle jeg få gratismenyer for samme verdi. Kommer innom neste gang og de nekter å gi meg gratismenyene! Så om de prøver den på dere fordi det er kø, nekt og si at du skal ha det nå!
I dag kjøpte jeg en stor PF, en chicken mac og 4pk nugget og tok det med meg hjem. Så manglet 4pk nugget når jeg var hjemme. Jeg kunne ikke kjøre en halv time tilbake til å klage og hente det. Jeg vet at dere er travel. Men vi er også det. Det blir veldig skuffet når du kan ikke få nok mat som du trenger.
Jeg kom på kvelden, så forstår at restauranten kan være underbemannet. Likevel - jeg måtte vente alt for lenge på maten, og kom hjem med en burger for lite. Det ble en sulten og skuffet samboer, og bortkastede penger. Husk å sjekk take - away posen før du forlater restauranten. Det lærte jeg.
Kaos er vel enkleste måten å beskrive dagens situasjon, blir lenge til jeg går her igjen om noen sinne De har åpenbart mer eller mindre null -0- kontroll Parkering: Nærmest mission impossible
Herregud så elendig denne drive throuen har blitt. Får stort sett alltid feil eller manglende mat.. Sjekk før dere kjører videre!
De glemmer alltid halvparten av tingene jeg bestiller. Og frappen er full i is og nesten ikke noe frappe. Fikk ikke papir eller salt eller pepper eller ketchup. Bestile loaded fries og fikk ikke gaffel.
Maten er McD, verken mer eller mindre. Grei service, men lokalet er dessverre ofte opptatt av ungdom som genererer mye støy og møkkete forhold i lokalene.Mat: 5/5
Kommer med en venn og bestiller mat. Vi begge bestiller samtidig. Etter 10 min får hun sin mat men mangler pomfritt denne purres på. 25 min senere får jeg min mat etter x antall purringer og når den først kommer er den kald!!!!!. Blir lenge til neste besøk i denne MC DonaldsMat: 1/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til McDonald's - Rådalen med offentlig transport


Lagunen terminal 220 meter
22
26
52
53
530
60
600
61
62
64
65
67
99
NW400
Rå skole 240 meter
22
99
Rådal 300 meter
530
60
600
61
62
64
65
99
Lagunen terminal 300 meter
1
Rådal 360 meter
52
53

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler