facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's Storgata

McDonald's Storgata
Klassisk hurtigmatkjede som ble åpnet på 50-tallet og er kjent for hamburgere og pommes frites.
Adresse: Storgata 15, 0155 Oslo, Norge
Telefonnummer: 95 74 43 35
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Storgata
Husnummer: 15
Postnummer: 0155


åpningstider

mandag: 07:00–04:00
tirsdag: 07:00–04:00
onsdag: 07:00–04:00
torsdag: 07:00–04:00
fredag: 07:00–04:00
lørdag: 08:00–04:00
søndag: 08:00–00:00

Nærliggende lignende selskaper
McDonald's Klingenberggaten McDonald's Klingenberggaten 894 meter Klassisk hurtigmatkjede som ble åpnet på 50-tallet og er kjent for hamburgere og pomm...
McDonald's Gaustad McDonald's Gaustad 4 km Jeg bestilte den største hamburgeren og hun brakte meg den minste hamburgeren og den ...
McDonald's CC Vest McDonald's CC Vest 6 km Mc donalds er jo ikke akkurat mat, det er skrot, men det vet jo alle.
Anmeldelser
Først begynne jeg med det positive. Andre etasjen på denne mccdonalden er helt nydelig, veldig rent. Ble veldig imponert, pluss man kan bestille maten levert til borde.nnSå det negativ. Bestillingen til borde fungerte desverre ikke på maskinen jeg brukte. Så måtte gå ned en etasje og betale for varene. Slik kan jo alltid skje. Og fikk beskjed at maten blir servert til borde.nnMaten ble servert til borde vårt. Da vi er 3 stykker som har bestilt på samme regning.nNuggets er varm, og mcflavour fries er varm, cappucino er varm, brusen er kald. Perfekt.nnMen så var de burgerene. Big tasty bacon og big Mac. Begge er kalde. Og vanlige pommfriten er også kald.nnVi river også av en liten bit for og virkelig kjenne at den er kald innvendig.nnGår ned en etasje for å si ifra. Og en daglig leder/eller sjef blir kontaktet og snakker med meg. Og beklager det og skal fikse ny.nHun løper in og jeg ser hun kjenner på burgeren med fingeren . Så hun er nok enig at dette var veldig kald.nnSå jeg spørr om de bærer maten til borde. Daa vi har jo varm drikke der.nFår beskjed at det er ikke nødvendig da de ordner kjøttet nå. Tar bare maks et minutt.nOg på maks et minutt eller kortere tid. Får jeg begge burgerene og friesen levert. Må være ikke bare Norges rekord i hurtighet på å lage burger , men må være nærme verdens rekord. Men klager jo ikke på at de er effektive.nnTar maten med til borde. Pakker ut og vi ser at det er samme burgeren vi fikk. Da den lille biten vi hadde revet av var borte.nPluss den andre burgeren så hadde dressingen oppført seg rart/ nesten skilt seg og brødet er jo helt rart.nnGidder man å klage på nytt og må gå ned trappen enda en gang.nSvaret er nei, så bestemmer oss for å spise opp og si ifra på vei ut.nnSpørr om og få snakke med samme jenta igjen. Spurte henne om de hadde brukt micro på og varme burgeren opp.nFikk beskjed om at de ikke har micro der stemmer det er det jo kjempe positivt.nMen fortalte henne at det var samme burger som ble varmet opp. Fikk beskjed nei. Og da at samme biten manglet på burgeren og fikk beskjed om at det beklager hun og skulle ta det videre.nnMen alt i alt har jeg mistet all tiltro til dette stedet. Både på kundebehandling og at de tydlig bare oppvarmer maten som da har blitt kald.nnIallefall når man legger igjen over 500 kr forventer man mer. Spesielt når vi også måtte kaste deler av den en burgeren da det hadde jo dressingen og alt slått seg feil. Legger ved bilde av den vakre retten vi fikk levert etter den var blitt oppvarmet igjen.nnMen man ser hva som skjedde med brødet i midten. Var bare å kaste. Pluss burgeren var knusk tørr begge to.nHadde forventet meg litt mer beklagelse eller annet.nnMen er ikke sikkert kundene er fokuset her, og kanskje ikke mat kvalitet, eller ønske om å gi kunden det de har betalt for. Hadde iallefall forventet at de lagde ny burger og ikke varmet opp den man hadde fått.
Forferdelig service. Jeg er gravid med barn, jeg sto og ventet i 17 minutter til jeg oppgjør. Så ventet hun ytterligere 25 minutter på bestillingen hennes.
41 min på å få servert drikke..nFant sprøyte med mer på toalettet. Personellet tok det ikke alvorlig da de fikk beskjed. Sendte mail med bilder. Heller ikke der opplevde man å bli tatt alvorlig.
Dette var veldig rart de første gangene, men det eneste landet der du kan få et skittent brett med maten på McD, er Norge.
Bestilte to enkle bestillinger bestående av en frappe of en mcflurry. Ventet i evigheter på den for å finne ut at de hadde kasta bestillingen og at det ikke var noen som lagde den. Første gang jeg prøvde å nå ut om hjelp så ignorerte hun daglisjefen meg. Går opp igjen for å spørre om bestillingen min er klar men de har igjen ikke startet. Har i det tidspunktet stått der i 15min pluss. Får endelig orderen min etter lenge for å finne ut at de lagde feil drikke og måtte gå in igjen å klage.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler