facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Medisinsk Yoga Veldre i Ringsaker

Medisinsk Yoga Veldre i Ringsaker

Info

Medisinsk yoga er en rolig yogaform med terapeutisk effekt som tilpasses den enkelte deltagers form. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å delta.

Historie

MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet i samarbeid med helsevesenet, og instruktørene har medisinskfaglig bakgrunn.

Berit er utdannet dyrepleier og veterinær.
Hun er utdannet instruktør i Medisinsk Yoga (Mediyoga), instruktør i Mediyoga ved stress og utbrenthet, MediYoga Kidz (barneyoga) og er under utdanning til lærer- og yogaterapeut (ferdig mai 2017).
Berit har egenerfaring med yoga som verktøy ved helseplager.

Det er gruppetimer i Mediyoga, men en til en konsultasjoner kan også tilbys ved forespørsel.

Har du rygg- eller nakkeproblemer, kroniske smerter eller bare trenger en avkobling fra en hektisk hverdag kan dette være en fin form for trening og avspenning!

Kursene holdes i rolige omgivelser i Veldre i lokale med gulvvarme og fredfull atmosfære. Alt nødvendig utstyr (yogamatte, tepper, puter og stoler) er tilgjengelig så det eneste du trenger ha med er deg selv :-)
Små grupper – maks 10 personer per klasse.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon - velkommen på kurs:-)

Vår oppgave

Instruere yoga som verktøy mot mestring av helsemessige utfordringer,og som hjelpemiddel mot forebygging av helseplager.



"Velkommen til Yogarom.Et lite og koselig sted for deg som ønsker å gjøre yoga enten du er nybegynner eller erfaren.Vi tilbyr både kurs, drop-in, workshops,PT- timer, yoga for bedrift og vennegjenger."
Adresse: Prestvegen 383, 2385 Brumunddal
Telefonnummer: 0047 41663831
on.rekasgniragoy@tsop
By: Brumunddal
Rute: Prestvegen 383
Postnummer: 2385


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler