facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MegaFlis Billingstad

"I over 20 år har Megaflis jobbet for å levere kvalitetsprodukter til ditt hus og hjem. Å pusse opp skal være enkelt og morsomt, og du skal ha muligheten til å kunne skape ditt drømmehjem. Din tid er viktig og du skal ikke bruke mer tid og penger enn nødvendig når du pusser opp, derfor jobber Megaflis daglig for å ha de beste prisene på markedet og lagerføre alle varer. De fleste av oss vet at oppussing tar tid – og du får hele 30-dagers returrett og 90-dagers bytterett i alle våre butikker. Uansett om du vil starte drømmen nå eller la deg inspirere, er du velkommen til oss."
Adresse: Billingstadsletta 14 , Asker 1396, NO
Telefonnummer: 66 85 56 00
By: Asker
Rute: Billingstadsletta 14
Postnummer: 1396


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: megaflis billingstad åpningstider, megaflis alnabru, megaflis kundeavis, megaflis butikker, megaflis åpningstider, megaflis kløfta, flisekompaniet billingstad, megaflis mjøndalen
Anmeldelser
Dårlig kundeopplevelse tvers igjennom! Kjøpte dusjkabinett og baderomsplater. Damen som hjalp oss i baderomsavdelingen kunne ikke legge inn frakt, ba oss gå til kassen. Hun i kassen kunne ikke hjelpe oss. Vi ble "kastet rundt" i 60min før en person sa at han kunne prøve å hjelpe oss.. Han brukte 20 minutter på å legge inn frakt på ordren. Når varene skulle bli levert, så mottok vi kun dusjkabinettet og ikke baderomsplatene...
Elendig kundeservice, alle løp rundt å var mer opptatt av seg selv enn å hjelpe kunder. Alt tok grusomt lang tid. Kjøpte å betalte da var de tomme for varen vi skulle ha. Reiser aldri til den avdelingen igjen.!
Her finnes stort sett alt man trenger til oppussing. Butikken må bare besøkes, og man bør ta seg god tid der inne
Sto i kø lenge, hadde dårlig tid, også hadde de feil lagersaldo på det som sto som tilgjengelig på nettet noe som gjorde at hele turen ble bortkastet
Alltid fornøyde kunder? Nei, det ser man jo her på Google at virkelig ikke stemmer. Maken til surpomp som han som betjente lageret i kveld må du virkelig lete etter. Han ignorerte regelrett andre kunder, og når vi endelig hadde fått hjelp etter laaang venting, viste det seg at produktet var feil plukket. Men det var ikke hans problem, så vi ble et minutt på stengetid sendt inn rundt bygget og inn i butikken i stedet. Der løste det seg heldigvis raskt, han som hadde plukket feil var svært imøtekommende. Skal Megaflis leve opp til sitt motto, må noen fjernes fra disken.
Har kjøpt inn diverse utstyr fra MegaFlis i forbindelse med oppussing av bad. Jeg har opplevd veldig god kundeservice hele veien, både i planleggingsfasen, og da jeg hadde behov for å reklamere på et av produktene i ettertid. Kan anbefales.
Her er det bare å holde seg langt unna, kundeservice vet de ikke hva er.
Var ingen som betjente klikk og hent avdelingen. Ringte utallige ganger på klokken uten respons...
At det skal være så vanskelig å få hjelp. Har stått i avdelingen med kran og dusj nå i 20 minutter, og det er bare meg her. Ser at andre skryter av god service. Er dette diskriminering siden jeg opplever det ofte? Tillegg etter å ha gitt opp: Diskriminering bekreftet. I kassen hilser ansatte på alle, bare ikke meg. Tenker vi sier at Megaflis ikke liker sånne som meg.
Veldig god service alltid! Idag var 3 gangen jeg tenkte på hvor bra service det er der, så idag tok jeg meg tid til å gå inn å gi dere 5 stjerner. Enkle å ha med å gjøre på reklamasjon. Avdeling Alnarbu er ikke i nærheten. Velger alltid Billingstad selvom det er litt lenger å kjøre.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til MegaFlis Billingstad med offentlig transport


Ikea Slependen 240 meter
2015
250
265
Ikea Slependen 240 meter
Ikea Slependen 240 meter
2015
250
265
Billingstadveien 300 meter
2015
250
250N
260E
270
L1
Åsløkkveien 350 meter
202

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon MegaFlis Billingstad.

Asker gulv

åpningstider, plassering. Billingstadsletta 14 asker byggvarehandel kart bykart, satellitt visning. MegaFlis Billingstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på MegaFlis Billingstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om MegaFlis Billingstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler