facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Megaflis Ålesund

"I over 20 år har Megaflis jobbet for å levere kvalitetsprodukter til ditt hus og hjem. Å pusse opp skal være enkelt og morsomt, og du skal ha muligheten til å kunne skape ditt drømmehjem. Din tid er viktig og du skal ikke bruke mer tid og penger enn nødvendig når du pusser opp, derfor jobber Megaflis daglig for å ha de beste prisene på markedet og lagerføre alle varer. De fleste av oss vet at oppussing tar tid – og du får hele 30-dagers returrett og 90-dagers bytterett i alle våre butikker. Uansett om du vil starte drømmen nå eller la deg inspirere, er du velkommen til oss."
Adresse: Smibakken 2, 6018 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 70313500
By: Ålesund
Rute: Smibakken 2
Postnummer: 6018


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Flisekompaniet Ålesund, Megaflis Molde, Obs Bygg Ålesund, Elektroimportøren Ålesund, Jula Ålesund, Biltema Ålesund, Modena Ålesund, Byggmax Ålesund
Anmeldelser
Herlig og ryddig butikk med hyggelige og flinke ansatte. Spesielt Noah Blindheim var veldig flink til å hjelpe meg på vvs avdelingen.
Ble ikke møtt med kundeserviceinnstilte ansatte. Gikk rundt hele butikken og det var ikke en eneste som sa hei eller spurte om vi trengte hjelp. Kom til kassen der sto det en ansatt og heller ikke han sa hei når vi sto der. Utrolig dårlig service!! Burde vite hva man trenger der før man går inn, virker ikke som de ønsker å selge noe som helst eller anerkjenne deg som kunde.
Bra service og hjelpe.
Godt utval til særs gode prisar.
Dårlig service. Den ansatte la ikke fra seg varene hun holdt på med å fylle på da jeg spurte om hjelp. Hun visste ikke om alt dere har å tilby av produkter og var lite interessert i meg som kunde. Hun ikke noen god selger.
Selv om det var minimalt med kunder på en Mandags formiddag så får man ingen hjelp. Det var ca 50/50 med kunder og betjening. Vi var flere kunder som trengt hjelp. Det var flere kunder som gikk rundt om kring for å finne betjeningen, for de sto ikkje tilgjengelig på sine betjeningsdisker sine. Når eg gikk ut så sto det tre betjeningen å pratet skit ved utgangen. Så eg kjørte til en Konkurrent og kjøpte alt eg skulle der. Fikk hjelp med en gang.
Kjapp tur i butikken å god hjelp på lager
Har det meste av materiell og verktøy til hus og hjem
Super god mottatt,gode svar på det jeg spurte om.altid trivelig å være kunde hos Megaflis.takk
Gode priser,godt med parkering,en del dyktige folk,kjempeservice. Stort vareutvalg.Bare å ta turen
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Megaflis Ålesund med offentlig transport


Rabbevågskiftet 220 meter
210
Moavegen 280 meter
12
2
21
250
Rødalsvegen 470 meter
12
2
21
210
250

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Megaflis Ålesund.

ålesund stormarked

åpningstider, plassering. Smibakken 2 kart bykart, satellitt visning. Megaflis Ålesund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Megaflis Ålesund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Megaflis Ålesund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
G-MAX Ålesund G-MAX Ålesund 751 meter Grei betjening, lite kunder i butikken, da jeg var der.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler