facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Megafun Opplevelsessenter

Megafun Opplevelsessenter

Info

Norges største innendørs opplevelsessenter! Varierte og spennende aktiviteter, samlet på et sted. Velkommen til oss!

Historie



Skulle du ønske deg at det fantes en fabrikk med kun en oppgave, nemlig å produsere smil, latter og moro fra morgen til kveld. Nå er den på plass. Megafun Factory har tatt oppgaven så alvorlig som det er mulig når det kommer til moro. Med 5.000 kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er vi den største innendørs morofabrikken i Norge.

Produktene som ruller ut fra våre samlebånd spenner fra en vindtunnel hvor vi simulerer falskjermhopp til 2 enorme lekeland. I kjelleren har vi norges største MegaZone oppsett og i andre enden en LazerMaze hvor du hysterisk skal forsøke å forsere et sett med lazer mens oppgaven om å stjele en katt ut fra Faraos gravkammer utføres. Selvsagt arrangerer vi de aller kuleste barnebursdagene mens mamma eller pappa slapper av i vår restaurant eller jobber i vår lounge.

Produkter

Vindtunell
MegaZone
LazerMaze
Barnebursdager
Utdrikningslag
Lekeland
Konferanse
Event
Gruppebesøk



"Velkommen til Megafun Opplevelsessenter på Lørenskog, rett utenfor Oslo. Med 5.000 kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er vi det største innendørs lekeland i Norge.Ordinære åpningstider er: Mandag til fredag: 11.00 – 20.00, lørdag og søndag : 10.00 – 19.00Megafun er det perfekte sted om du skal arrangere barnebursdag, utdrikningslag eller jobbe med å bedre teamwork for bedriften. Et event hos oss vil skape minner for både voksne og barn.Ta kontakt eller se vår hjemmeside for mere informasjon."
Adresse: Skoglistubben 21, 1470 Lørenskog
Telefonnummer: 67 900 100
on.nufagem@tsop
By: Lørenskog
Rute: Skoglistubben 21
Postnummer: 1470


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: megafun pris, lekeland akershus, megafun åpningstider, megafun bursdag, megafun megazone, megafun invitasjon, lekeland lillestrøm, megafun event og konferanse
Nærliggende lignende selskaper
Oslo Silketrykk AS Oslo Silketrykk AS 27 meter Vi i Bilglassgruppen bruker Oslo Silketrykk for de har fornuftige priser og leverer a...
OneFine Photography OneFine Photography 31 meter Photographer based in Oslo/Akershus, Norway. For bookings or any enquiries contact on...
NEK Kabel AS NEK Kabel AS 265 meter Fantastiske mennesker, flott selskap
Viking Footwear Viking Footwear 270 meter Fantastisk lagersalg og sykt gode priser. Kvaliteten til viking er fantastisk. Eneste...
Gågruppa i Lørenskog Gågruppa i Lørenskog 357 meter Vi går ca 1 time i området. Passer for alle ! Vi går fra P-plassen ved innkjøringen ...
SuverenSport SuverenSport 540 meter www.suverensport.no SuverenSport er en leverandør av utstyr,drakter og profile...
Trick and play Trick and play 603 meter
Berghaus Scandinavia Berghaus Scandinavia 656 meter LIVE FOR ADVENTURE
Tornadostore.no Tornadostore.no 891 meter Salg av markedets raskeste briller! www.tornadostore.no
Allsidige VVS As Allsidige VVS As 1 km Vakttelefon 909 10 079 - http://allsidige.vvseksperten.no
Lappeteppet Lappeteppet 1 km Livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper...
Fjellhamarskogen vel Fjellhamarskogen vel 1 km Fil beliggenhet, fine lokaler, greit å parkere
Notim as Notim as 2 km Herlig bedrift. Her bestiller du tarmer og saker til pølse-makere og mye mer. Supre k...
Biliblant Biliblant 2 km Biliblant gir deg friheten til å velge selv når du trenger bil, parkert i din egen ga...
Basix as Basix as 2 km Basix har levert 35 meter glass-rekkverk stolpefritt til meg med meget god kvalitet. ...
Fjellhamar Bygg As Fjellhamar Bygg As 2 km Total leverandører av alt innen bygg og anlegg.
Stolpejakten i Lørenskog Stolpejakten i Lørenskog 2 km Stolpejakten er et gratis trimtilbud for alle og går ut på å finne stolper plassert i...
Nitor as Nitor as 2 km De ranet meg for 11kr
Anmeldelser
Da vi kom var laserlabyrint og kino stengt. Likevel måtte vi betale full pris. Vindtunnel er kun åpen i helger. Dårlig renhold og tregt personale.
Gikk etter 20 minutter. Ekstremt urenslig, søppel over alt. Unger som kaster ting veggimellom. Var dårlig tilbud til de fra 0-3 år. Lite område. Virker som et sted foreldre drar for å slappe av og lar barna gjøre hva de vil uten å ha kontroll eller ha ansvar for sitt eget barn. Hadde tenkt å feire 5 åringen sin bursdag her. Det gjør vi et annet sted. Kommer aldri tilbake.
Vi ble møtt av en vennlig fyr i inngang som gav oss god orientering fra poletter til skap, hva vi kunne finne hvor, når vi kunne ha filmvisning osv. Underveis var alle ansatte imøtekommende ved spørmål. Vi opplevde dette som et av de lekelandene med bedre rengjøring. Da dette var på dagtid på ukedag var det få mennesker der, som gav null kø og virkelig mulighet til å bruke hele megafun. Rikelig utvalg i kiosken. Reiser svært gjerne tilbake hit. Topp service og topp anlegg!
Vi bestilte bursdagspakke og rommet vi fikk burde vi hatt tilgjengelig hele bursdagen som en base. Var mye folk der, så vi voksne fant ingen ledig bord. Var ingen ansatte tilgjengelig i leke/klatre avdelingen, kun i kiosk/informasjon. Vi fikk tildelt en bursdagsvert ved gaming og pizza spising, men hun var ikke tilgjengelig når vi var ferdig med mat/gaming. Saft inkludert ved spising, men måtte kjøpe drikke til barna i leke/klatre park for der var det ikke inkludert. Klatre/leke avdeling var bra. Mat var bra.
Vi hadde bursdagsfeiring. Et bra og godt vedlikeholdt anlegg. Om jeg må sette fingeren på noe, så kunne det vært litt bedre ventilasjon.
Veldig dårlig sted med tanke på smittevern. Mens vi satt der i rundt 3 timer ble ikke bordene ryddet eller tørket av. "6D" kinoen må man ha på 3D briller, også disse var skikkelig møkkete og man kunne nesten ikke se igjennom de. Her bør man ikke ta med seg ungene, dersom man er i risikogruppene for covid. Lurer også på om det i det heletatt er noen som har kontroll på hvor mange som slipper inn, da det var stappfullt. De som jobber der var hyggelig, men renholdet var ALT for dårlig. Var sølt slush eller noe på gulvet også, som ikke ble rengjort eller noe mens vi var der, selv om folk tråkket i det gang på gang. inkludert meg selv utenom dette er det en stor og fin park, hvor barna kan kose seg i lang tid.
Megadyrt burde vel være riktig. 0.5L brus til 45 kroner !! Voksne som ikke gjør noe annet enn å bringe barn må nå også betale for å komme inn. Men, det er bare å besøke dette stedet sjeldnere.
Ikke nok sitteplasser når folk bruker sofaene til oppbevaring av ting. I løpet av de 5 timene vi var der var de ansatte ute å vasket bordene en gang, og da på forespørsel.
Litt skuffende at laser rommet ikke virket. Ungene klaget på vond lukt på toalettene. Ellers var det mye moro å finne på for barna. Var der i 2,5 timer. Det holdt i massevis.
Beste stede noen sinne hvis du vill bli ranet for alle pengene dine. Megafun Factory, mere som Megascam factory. En vanlig brus koster 45kr. og du må betale for skapene og for ikke pengene til bake når du låser opp.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Megafun Opplevelsessenter med offentlig transport


Lørenskog stasjon 200 meter
L1
Lørenskog stasjon 230 meter
120
25
67
FB9
L1
Stovner bru 300 meter
120
64A
67

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler