facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meieriet kultursenter

Meieriet kultursenter

Info

Meieriet kultursenter er Vestvågøy kommunes nye kulturelle kraftsenter.

Historie

I september 2014 ble første del av Meieriet kultursenter offisielt åpnet av Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette Marit, og 4.-7. mai 2017 holdes Åpningsfestival for hele Meieriet kultursenter. I byggets vel 4 000 kvadratmeter vil man da finne følgende hovedfunksjoner og aktører:

Meieriet bibliotek etablerer sin hovedvirksomhet i den gamle, vakre og ærverdige Meierisalen. Her vil du på samme måte som før kunne låne bøker og andre medier. Det vil også legges til rette for studieplasser og gode sittegrupper, samtidig som det etableres en egen biblioteksscene der det etter hvert vil bli gjennomført både bokbad, høytlesninger og samfunnsdebatter.

Qltura fritidsklubb er kommunens tilbud til ungdom fra 8. klasse til 18 år. I klubblokalet på 260 kvadratmeter finner du både kafé, scene, dataavdeling, spillrom, møterom og bandøvingsrom.

Kulturskolen vil fra og med skoleåret 2016/17 ha de aller fleste av sine tilbud lokalisert i Meieriet kultursenter. Til sammen vil de disponere 8 musikkøvingsrom, egen dans-/dramasal og arealer til keramikk, grafikk og tegning.

Meieriet kino vil ha de fleste visninger i en egen rendyrket kinosal med 68 plasser, men også Meieriets storsal vil bli utstyrt med kinoanlegg slik at også denne kan brukes til framvisning – for eksempel ved de store premierefilmene.

Bandøvingsrom finner man også i Meieriet. Det er tre rom, på mellom 25 og 30 kvadratmeter, som er tilrettelagt for bandøving. Rommene har god akustikk og er fullt utrustet med musikkutstyr. Dette gjør at ungdom som ikke har råd til eget dyrt musikkutstyr også får mulighet til å spille i band.

Storsalen vil bli en såkalt flerbrukssal med mange forskjellige bruksområder: Her vil man kunne oppleve alt fra konserter til teaterforestillinger, kinoframvisning, konferanser, stand up-show, kulturskoleforestillinger, osv.. Når det uttrekkbare amfiet er i bruk vil det være plass til 338 personer. Med amfiet trukket inn kan 540 personer delta på arrangementer her.

Kulturbaserte næringsaktører - I tillegg til kommunens egen virksomhet i Meieriet, vil det bli plass til to eksterne leietakere. Begge aktørene tilhører de såkalte kulturbaserte næringene. Sans og samling har allerede blitt en populær og godt etablert kafé og konsertscene i det som en gang var det gamle fyrrommet i Meieriet. I løpet av sommeren vil den andre eksterne leietakeren ha flyttet inn og åpnet dørene i de arealene som ligger midt i byggets første plan, ut mot Storgata.

Møterom og øvingsrom for lag og organisasjoner - Hver mandag trener Vestvågøy bridgeklubb i lokalene til Qltura. I framtida er det kultursenterets ønske at flere organisasjoner, lag og foreninger velger å legge noe av sin virksomhet til Meieriet.

Store og flotte gallerilokaler vil også komme på plass i det gamle Fryseriet i Meieriet. Her vil kommunen få mulighet til å huse store og små utstillinger.

Turistinformasjonen vil også bli en del av bygget, og vi ser fram til å ønske alle turister velkommen til Meieriet kultursenter fra og med sommeren 2017.



"Meieriet Kino er en Kino som er lokalisert i Leknes. Med over 30 års erfaring som kan vi tilby våre kunder unik kompetanse og høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, med høyt fokus på kundens behov"
Adresse: Storgata 27, 8370 Leknes
Telefonnummer: 76 05 60 00
By: Leknes
Rute: Storgata 27
Postnummer: 8370


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 20:00
Søndag: 15:00 - 22:00


relaterte søk: meieriet kultursenter gavekort, meieriet bibliotek, www meieriet kultursenter no, meieriet kino kontakt, meieriet kulturhus, meieriet kulturhus leknes, meieriet kino kinoprogram, lofotposten
Anmeldelser
Kulturhuset på Leknes heter Meieriet Kino, salen er kino og scene. Liker godt lyden og de gode stolene. Nybygd, godt lydanlegg og flott akustikk. God kinoopplevelse også. Tilstøtende kiosk med fersk popcorn ved inngangen til kinoen, som ligger inni kulturhuset. Flott sted, godt til scenekunst, konsert og kino.
Det er noe galt med setene som gjør at det blir ubehagelig å sitte i mer enn 30 min. Tiltak burde gjøres Umiddelbart. Ellers ok bilde og lyd
Ser at fleire skriv at det e en bra sal me etter og ha sett på kino mange andre plassa i landet må eg sei at man får dårlig kinoopplevelse av salan i forhold til andre plassa i norge
Opplevelsene er alltid etter forventningene, rett og slett fantastisk
Flott sted med mange fine tilbud for alle.
Var der i går den 15.Mars i anledning konsert med Eva Weel Skram,men har vært der litt før også. Storsalen var overraskende stor. De har plassert biblioteket veldig fint til oppe i andre etasje ved kiosken,slik at du får bra utsikt fra vinduene. Nede er det toalett,aktivitetsrom og caféen Sans og Samling. Foreløpig er det alt jeg husker/vet. Et bra gjennomført bygg
Ekstremt rolig og bra sted å studere
Helt super service av bibliotekaren, veldig bra nettfart, mulighet for kopiering og utskrift. Mange bra konserter, film og forelesninger i det gamle meieriet mitt i sentrum.
Enkelte ansatte er uhøflige, enkelte ganske hyggelige. Alt i alt, en grei plass.
Godt kulturtilbud, hyggelige omgivelser.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Meieriet kultursenter med offentlig transport


Leknes 110 meter
300
741
742
763
764
765
766
767
771
Leknes skole 310 meter
300
741
765
766
767
771
Vestvågøy videregående 470 meter
763
771

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Meieriet kultursenter.

Leknes kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Storgata 27 leknes bibliotek kart bykart, satellitt visning. Meieriet kultursenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Meieriet kultursenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meieriet kultursenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Meieriet bibliotek Meieriet bibliotek 3 meter Hei, vi takker for god hjelp og hyggelig omgivelser og betjening! Med hilsen Seniorne...
Lofoten Gave- og Håndverksmesse Lofoten Gave- og Håndverksmesse 126 meter Flott butikk med bra utvalg, hyggelig betjening
Stand Up Lofoten Stand Up Lofoten 217 meter Nordnorges beste stand-up arrangør!
Leknes flygplats Leknes flygplats 487 meter Liten grei flyplass med noen fantastiske ansatte. Hyggelig plass å starte reisen.
Flughafen Leknes Flughafen Leknes 523 meter Liten grei flyplass med noen fantastiske ansatte. Hyggelig plass å starte reisen.
Leknes lufthavn Leknes lufthavn 605 meter Liten flyplass. Det er ingen kiosk, kun noen automater. De er helt håpløst treg. Vi f...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler