facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meire regnskap og rådgiving

Meire regnskap og rådgiving
Adresse: Johan Nygårds gate 17 B, 2670 Otta, Norway
Telefonnummer: 61 23 66 20
By: Otta
Rute: Johan Nygårds gate 17 B
Postnummer: 2670


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: Snøhetta Regnskap
Anmeldelser
Trusler fra lederen i Meire. Etter å ha brukt regnskapsfører i alle år bestemte jeg meg for å prøve Meire. Etter en ganske dårlig mottakelse hos dem valgte jeg heller Heidal regnskap... uten at dem var noe bedre, men dem slo seg sammen med Meire så jeg endte opp der til slutt likevel. -Jeg må si at noe mer uprofesjonelt enn Meire skal man lete lenge etter. Dem gir ikke råd å veiledning, ikke holder dem kontroll på regnskapen, følger ikke opp det dem skal, det svares ikke når man ber om hjelp og generelt er dem frekke og tar ikke kritikk til seg. Verste er at hun som er leder kommer med trusler, jeg "skulle få med henne å gjøre om jeg var stygg med hennes ansatte" fikk jeg beskjed om da jeg hadde klaget litt. Dette er lite profesjonelt av en bedriftsleder! Man burde opptre på litt mer anstendig måte. Så etter et år hos disse fikk jeg så mye problemer med Økonomien at jeg måtte tilbake der jeg var før. Men enda dem hadde ønsket å bli kvitt meg tidligere så sendte dem på meg fakturaer selv etter jeg hadde sagt opp der. Noe som viser at dem ikke har kontroll. Gjennom mine år har jeg kjøpt landbruksmaskiner fordi jeg trenger det på gården min, men aldri fått spørsmål om hva jeg skal bruke dem til.... Det lurte dem i Meire på! Kanskje dem skulle studere litt landbruk før dem stiller slike intelligente spørsmål?
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Meire regnskap og rådgiving.

Otta regnskapsfører

åpningstider, plassering. Johan Nygårds gate 17 B kart bykart, satellitt visning. Meire regnskap og rådgiving adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Meire regnskap og rådgiving. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meire regnskap og rådgiving med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler