facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meløstranda Ferie og Fritid AS

Meløstranda Ferie og Fritid AS

Info

Campingplass for telt, bobil og campingvogner med flott natur kun 10 minutter fra Sandefjord og Larvik.

Hos oss kan barn og voksne kose seg på Meløstranda ved Åsrumvannet, et av Norges varmeste badevann. Vår kiosk serverer det du måtte ønske!

Historie

Meløstranda Camping ligger sentralt plassert i Vestfold fylke. Det er kort vei til Sandefjord og Larvik som er de nærmeste byene. Campingplassen ligger i enden av Åsrumvannet som igjen er forbundet mot elva Numedalslågen.

Campingplassen har i dag i overkant av 90 stk fastboende i sesongen pluss døgnplasser for campingvogn og bobiler.

På selve campingplassen tilbys både vann og strøm. Plassen rehabiliteres kontinuerlig, og i løpet av vårt første driftsår 2016 ble det oppført nytt kioskbygg, grillhytte, lekeapparat til barna og diverse kritisk infrastruktur ble kontrollert og reparert. For 2017 har vi som mål å føre opp et nytt sanitetsbygg, ytterligere lekeapparater til barna og bryggplasser.

Vi tilbyr også fiskekort i Numedalslågen, med mulighet for overnatting i hytte. Her vil det være mulighet for døgnleie, ukeleie samt utleie av båt (på forespørsel).

Laksefisket i Numedalslågen leverte over forventning i sesongen 2015, året 2016 ble et rekordår! Vi regner med at 2017 kommer til å bli nok et fantastisk år for fiske.

Adresse: Hedrumveien 840, 3282 Kvelde
Telefonnummer: +47 980 81 800
moc.liamg@adnartsolem
By: Kvelde
Rute: Hedrumveien 840
Postnummer: 3282



relaterte søk: meløstranda larvik, meløstranda temperatur, meløstranda kiosk, mathuset meløstranda, meløstranda badetemperatur, nordkvelde camping, åsrumvannet, camping vestfold
Anmeldelser
For en plass!!! Her er det alt for barna og alt for oss voksne. Trenger du mer er du kresen. Servicen på plassen er fenomenal, renhold på doer å dusjer er topp. Kiosk med varm mat har de også. Man blir lysten på mer. Takk Mat og drikke: Her har de godt utvalg av mat og drikke i kiosken
Flott badeplass og camping. Utleie av alt fra paddleboard til liten seilbåt. Kiosk/gatekjøkken med greie priser. Rent og pent på toaletter og fellesarealer. Stjerne i boka på serviceinnstilling på de som jobber i utleie, kiosken og campingen.
Stort potensiale. Men bør få gjort noe med serviceanleggene. Kiosken bør åpne før kl 13 når det nesten er 30 varmegrader. Hyggelig betjeningService: 5/5
Så fint sted og koselige mennesker menn som jobbet der . +Mange telt, bobil plasser rett ved stranden, veldig tydelig merket. +Grunt og varmt badevann. +Liten lekeplass for barn +Vannsport utstyr leie +Veldig GOOD pizza på kafeen -Litt lite kjøkkenet og få toaletter. -Man må ha med telefon for å komme på WC - Koster 20krmynt for å bruk stekeplate i 1time *Vaskemaskin og tørketrommel
Nydelig plass, og fanrastisk utsikt rett fra bobilen. Deilig varmt vann når vi var der. Trivelig personal som hjalp oss finne plass når vi kom. Helt ok kiosk, med litt av hvert som is, brus og snacks. Strevde litt med do-løsningen, hvor man ringer døren åpen, men etter noen ganger gikk det greit.
Utrolig fin plass med ei utrolig nydelig strand. Dessverre trakk sanitær byggene ned. Trange konteiner moduler med lite privatliv. Ble dusjing i vogna for vår del. Vi endte med å bruke toalettene for strand gjester som koster 10kr pr besøk da disse var noe bedre. Dårlig telefon dekning, men var wifi på plassen som virket utenfor vognen. Noe trangt mellom vognene og bilene. Super hyggelig betjening. Godt mulig vi kommer tilbake da det er en utrolig fin plass.
Nydelig sted med en skikkelig flott og lang strand! Vi var desperate etter å finne et sted kl.21 en julinatt 2021. 2 bil med telt. Alle steder var fullbooket. Men her var de veldig imøtekommende og fant raskt en plass til oss. Anbefales! Særlig for familier. De som jobber der er ofte rundt i området og passer på at alt går riktig for seg. Man føler seg trygg. Sanitæranleggene er rene, gratis wc, men trenger 1 polett verdt 20kr for å dusje med varmt vann. Ellers renner det bare iskaldt. Skjøteledning mot teltet ble virkelig satt pris på av barna som fikk ladet mobilene. Plassen er kjempefin og rolig. Burde bare hatt flere benker og sitteplasser rundt omkring. Kiosken på stedet selger mye godt bla. chips og toast. Hyggelige mennesker som jobber der. Kommer absolutt tilbake!
Flott sandstrand som ofte har det varmeste badevannet i Norge. Man finner kiosk og toaletter på stedet.
Flott beliggehet ved strand. Gode bademuligheter i ferskvann i opptil 25 grader. Valgte og utvide oppholdet med 5 dager grunnet området og badeplassen. Lite folk var her når vi kom, som gjorde dette til ei perle. Mot slutten av oppholdet blei det overfullt av både vogner og telt. Sanitæranlegget er greit. Containere som er plassert rundt på området. Dårlig skiltet til hovedinngangen av camp. Porten til camp krever registrering for og åpne, men ingen informasjon om korleis dette fungerer. Telefonummer må registreres for at du kan låse opp dører, ikkje smidig løsning på en familie på 4/5 Alle sanitærdører har lås som åpnes via telefonummer. Også her, dårlig informasjon om korleis dette fungerer. Samt at det virker som om det ofte er tekniske problemer. Kiosken har ingen tilknytning til camp, så der er det ingen hjelp og få. Samt ny dårlig løsning på toaletter til strand. Her er det mange småting som kan gjøres for at dette blir knallbra camping.
Vi strandet her på leiting etter ledige plasser i høysesong og slutten av bryllupsreisen vår. Av 1 planlagt natt ble det 4 dager stortrivdes både store og små. Maken til god service og renhold skal du letter lenge etter. Beste camping vi har vært på på mange år. Trivelig eier og gjeng som kan jobben sin. Nydelig strand og badevann
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler