facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Melkerampa Bruktbutikk

Melkerampa Bruktbutikk
Info
Inngang via Joker Bjelland �

Geschichte
Velkommen til Melkerampa bruktbutikks facebookside!

Inngang via Joker Bjelland og inn gjennom biblioteket finner du Bjellands bruktbutikk, Melkerampa. Vi er en gjeng med frivillige, både menn og kvinner. Har du noe du lurer på eller ønsker du å bidra, ta kontakt med oss på melding her på facebook eller send oss en mail ([email protected]).
Vi tar imot servise, småmøbler, duker, bilder og diverse pyntegjenstander. Det trenger ikke være gammelt og antikk eller noe spesielt med gjenstanden.
Vi tar desverre ikke imot bøker, klær, CDer, DVDer, VHS, lydbøker kasetter o.l. Gjenstandene som blir levert kan settes ved bruktbutikken både i og utenom åpningstidene så lenge Jokeren har åpent. Ved leveranse av flere eller sett med møbler bes det om at du tar kontakt med oss først da butikken ikke rommer så altfor mye.
Overskuddet av salget i butikken går til innbyggerne og aktiviteter i Bjelland. Hva slags aktivitet bestemmes en gang i året av de frivillige i butikken.

Åpningstider:
Fredager 1500-1800
Lørdager 1100-1400

Vi håper dere liker siden og ta gjerne kontakt om det skulle være noe!
Adresse: Marnarveien 4399, (Joker Bjelland) , 4536, Bjelland
Telefonnummer: 91595828
By: Bjelland
Rute: Marnarveien 4399
Husnummer: (Joker Bjelland)
Postnummer: 4536


åpningstider

Fredag: 15:00-18:00
Lørdag: 11:00-14:00

Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler