facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Membrantak As

Membrantak As

Info

Vi utfører taktekking på nybygg, rehabilitering, membran for torv, parkeringsdekke, kulvert og terrasser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Historie

Vi utfører taktekking på nybygg, rehabilitering, membran for torv, parkeringsdekke, kulvert og terrasser. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!



"Membrantak AS i Trondheim ble etablert i 2005 og har i dag 13 ansatte.Vi utfører taktekking på nybygg samt rehabilitering, membran for torv, parkeringsdekke, kulvert og terrasser.Vi er en veldig seriøs aktør med fokus på kvalitet og utførelse.Vi blir oppfattet som faglig dyktig og vi er til å stole på.Vårt arbeidsområde er i hovedsak Trondheim og resten av Midt Norge, men vi tar også oppdrag andre steder i landet.Kundegruppen består av entreprenør, byggmestre, borettslag, sameier, private kunder og eiendomsforvaltere."
Adresse: Heggstadmyra 8, 7080 Heimdal, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 996 11 962
By: Heimdal
Rute: Heggstadmyra 8
Postnummer: 7080


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Membrantak As.

Heimdal ındustribedrift

åpningstider, plassering. Heggstadmyra 8 kart bykart, satellitt visning. Membrantak As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Membrantak As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Membrantak As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler