facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MentorNorge

MentorNorge

Info

MentorNorge tilbyr kvalitetssikret privatundervisning for elever i grunnskolen og på videregående over hele landet. Med over 1000 mentorer kan vi finne den mentoren som passer best til akkurat ditt barn!

Historie

MentorNorge tilbyr kvalitetssikret privatundervisning for elever i grunnskolen og på videregående over hele landet. Med over 1000 mentorer kan vi finne den mentoren som passer best til akkurat ditt barn!



"Gjennom privatundervisning skaper MentorNorge faglig forståelse, aha-opplevelser og god kjemi. Våre mentorer skaper økt selvtillit og skoleglede, og det er det vi brenner aller mest for. Alle fortjener en god skolegang!"
Adresse: Gjerdrums vei 19, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21514040
By: Oslo
Rute: Gjerdrums vei 19
Postnummer: 0484


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: mentornorge lønn, mentornorge blogg, mentornorge logg inn, privatundervisning grunnskole, mentornorge kontakt, mentor norge vg, mentornorge tromsø, privatundervisning matte pris
Anmeldelser
God mentortjeneste. Betryggende og viktig at MentorNorge er opptatt av å finne mentorer som matcher studenten for en best mulig læringssituasjon. Veldig bra.
For oss var dette noe vi skulle prøve en kort periode. Var litt usikker i begynnelsen, men sønnen vår fikk bra kontakt med sin mentor. De har sammen funnet en fin måte å jobbe sammen. De er fleksible begge to. Vi har en flink og dyktig mentor. Dette kan anbefales.
Flott opplegg! God informasjon, og det gav umiddelbar effekt på matematikk karakteren til vår ungdom. Anbefales på det sterkeste!
Mentor Norge gjorde en god jobb og fant rette mentorer til oss. Det førte til at vi oppnådde oppsatt mål. Vi er veldig godt fornøyd med jobben.
Mentor Norge bidrar raskt,effektiv og er svært serviceinnstsilt. Mentor i matematikk Astrid Sophie Ulleland Oslo, Nordre Folloer en veldig flink, punktlig og behagelig mentor. Vi anbefaler denne hjelpen på det sterkeste.
Her må man passe seg for liten skrift i kontrakten, disse er først og fremst ute etter å lure penger ut av folk. Vi har forsåvidt hatt en flink lærer, men siden vi bare hadde en time leksehjelp i uken, slettet de bare timene vi ikke fikk brukt opp på tre måneder uten forvarsel. Finn noen andre.
Vi har hatt en kjempedyktig mentor for vår datter på 13 år. Hjalp oss med lesing og rettskriving i norsk. Vi er veldig fornøyd med progresjonen ungen hadde samt mentoren var helt fantastisk! Anbefales! Tusen takk.
Supert opplegg og fantastisk veiledning og hjelp til !8-åring som ville forbedre norskkarakteren sin.
Flott tjeneste, god oppfølging og bra mentor.
Engasjerende og kunnskapsrik mentor som gjør læringen lystbetont! Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til MentorNorge med offentlig transport


Korsvollbakken 210 meter
25
Skibakken 310 meter
25
51
54
Øvre Stabburvei 340 meter
51
54
Nydalen stasjon 460 meter
23
24
FB3A
FB3B

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler