facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meny Kolsås

Meny Kolsås

Info

Velkommen til Meny Kolsås sin Facebook-side!:)
Her vil vi dele bilder, tilbud, informasjon og inspirasjon!

Historie

Åpningstider:
Hverdager: 08.00 - 22.00
Lørdager: 08.00 - 20.00

Adresse: Rødskiferveien 1 , Kolsås 1333, NO
Telefonnummer: 67 15 10 20
By: Kolsås
Rute: Rødskiferveien 1
Postnummer: 1333


åpningstider

Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 08:00-22:00
Torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-22:00
Lørdag: 08:00-20:00


relaterte søk: meny kolsås åpningstider, meny rykkinn, meny kolsås post, meny vøyenenga, kolsås senter åpningstider, meny bærums verk, joker kolsås, meny sandvika
Anmeldelser
Mange unike høykvalitetsprodukter med tilsvarende høy pris samt ferske bakevarer. Selv billig variantene firstprice etc koster i snitt 25-35% mer enn i andre matbutikker. Når den billigste pakken med egg koster 50 kr bør det si sitt. Alt i alt et dyrt sted å handle de daglige tingene, men OK om du er på jakt etter feks bakevarer og er komfortabel med å betale premium pris.
Sammenlignet med feks Meny Sandvika storsenter holder ikke dette mål. Spesielt ferskvaredisken skuffer, med mangelfull service, dårligere utvalg og lite fremoverlent vilje til å finne løsninger. Har gitt de flere sjanser, men nå blir det andre supermarked når ferskvarer skal handles. Øvrige deler av butikken er på det jevne, men stort sett er andre Meny i området bedre på utvalg.
Kaos!!! Kanskje ikke så rart rett før julaften.
Godt utvalg, fine varer. Sett inn en ekstra brødskjærer?
Ryddig og stor butikk med en del tilbud inn i mellom. Liten retur stasjon for å sortere noen små ting lyspærer, batterier ++.
En av de bedre Meny butikkene i bærum
Litt uoversiktlig og rar Meny, men osteavdelingen er fantastisk bra. Butikken får en ekstra stjerne kun pga det. Redigert: Lurer på om tidligere osteansvarlig har sluttet, de siste gangene jeg har vært innom har osteavdelingen vært helt ordinær. Skrur ned karakteren et hakk.
Godt utvalg og god og stor butikk
Meny har alltid godt utvalg.
Fin Menybutikk med hyggelige folk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler