facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MENY Midtun

MENY Midtun
Adresse: Sandbrekkevegen 96, 5225 Nesttun, Norge
Telefonnummer: 55 92 76 60
Stat: Vestland
Distrikt: Bergen
By: Nesttun
Rute: Sandbrekkevegen
Husnummer: 96
Postnummer: 5225


åpningstider

mandag: 07:00–22:00
tirsdag: 07:00–22:00
onsdag: 07:00–22:00
torsdag: 07:00–22:00
fredag: 07:00–22:00
lørdag: 08:00–20:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Elsker butikken,god oversikt over hvor man finner et vært produkt. Og ny oppussingen er fabelaktig.nEneste minus er at der er 1 betjent kasse når jeg har vært der,opptil hver gang. Og det er jo et minus for dem som ikke velger og benytte seg av selvbetjening, ettersom skal man ha energi drikk,snus alkohol etc. Må der være en betjening.
Flott butikk etter de pusset opp. Hyggelig og hjelpsomt personale
Ubehagelig når man blir pustet i nakken ved selvhjelpskassa. Hadde jeg ønsket en hånd ved scanning, så hadde jeg ikke gått i selvhjelpskassen.nGjerne holde ett øye med kunder, men det finnes grenser. Vær diskre.nVar min 'go to' butikk, tror ikke det blir det lenger.
Har tapt seg siste årene, særlig fiskedisk har dårlig utvalg, kvalitet og dyrt. ferskfisk ligger oppe på is, ingen is rundt og over over slik der skal være for å bevare kvalitet/holdbarhet. Tidligere var det også kompetanse bak disken. Dagens røkte torsk var tørr, mye brunt, inntørket som ikke kunne spises Tiltross for høy pris. Får heretter dra til meny Lerøy i sentrum som kan dette med fisk og sjømat.
Bergens dårligste ferskvaredisk. Jeg bor like ved meny Midtun og har brukt denne butikken relativt ofte. Likevell er «fersk»varedisken og varm maten ikke noe jeg hadde kjøpt til noen jeg kjenner. I dag ser det ut som pølse og potetstappen hadde lagt der i 4 dager… butikken har tapt seg veldig.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler