facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MENY Saga

MENY Saga
Adresse: Telemarksvegen 14, 3734 Skien, Norge
Telefonnummer: 35 91 38 38
Stat: Telemark
Distrikt: Skien
By: Skien
Rute: Telemarksvegen
Husnummer: 14
Postnummer: 3734


åpningstider

mandag: 06:30–22:00
tirsdag: 06:30–22:00
onsdag: 06:30–22:00
torsdag: 06:30–22:00
fredag: 06:30–22:00
lørdag: 07:00–20:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Jeg ønsker å uttrykke min sterke misnøye med den viste situasjonen på bildet der grønnsaker og salat ligger ved siden av kjøtt i en glassdisk. Dette arrangementet innebærer flere ulemper som jeg ønsker å peke på.nnFor det første, når grønnsaker og salat ligger i umiddelbar nærhet til kjøtt, øker risikoen for kryssforurensning og spredning av bakterier. Dette kan utgjøre en betydelig fare for folks helse, spesielt hvis kjøttet ikke er tilstrekkelig beskyttet eller separert fra grønnsakene. Jeg bekymrer meg for at dette kan føre til matbårne sykdommer og fordøyelsesproblemer hos forbrukerne.nblande rått kjøtt eller fisk med ferdig mat kan føre til krysskontaminering, noe som betyr at bakterier fra det rå kjøttet eller fisken kan overføres til den ferdige maten. Dette kan utgjøre en betydelig helsefare, da rått kjøtt ofte inneholder patogene bakterier som kan forårsake matforgiftningnnI tillegg kan den pågående blandingen av duftene fra kjøttet og grønnsakene, spesielt salaten, potensielt resultere i en ubehagelig lukt som kan være forstyrrende for kundene. En riktig og hensiktsmessig oppbevaring av matvarer vil være avgjørende for å opprettholde ønsket luktfrihet og forhindre at enkelte dufter dominerer over andre.nnSom forbruker forventer jeg at matvareleverandører og butikker tar de nødvendige forholdsregler for å sikre mattrygghet og opprettholde høy kvalitet på produktene som tilbys. I dette tilfellet bør det være en tydelig separasjon mellom kjøtt og grønnsaker, og nødvendige tiltak bør tas for å unngå kryssforurensning og sikre riktig lagring og oppbevaring.nDet vil jeg si at oppbevaring av mat i matbutikk, er generelt anbefalt å holde rå mat separat fra tilberedt mat for å unngå krysskontaminering. Dette betyr at rå mat, som kjøtt eller fisk, bør oppbevares på en måte som hindrer at saft eller bakterier kommer i kontakt med andre matvarer. Det anbefales også å dekke til maten for å beskytte den mot forurensning og opprettholde mattryggheten.nnJeg ber om at passende tiltak blir truffet for å korrigere denne situasjonen og sikre at kjøtt og grønnsaker blir forsvarlig separert i fremtiden, både med tanke på mattrygghet og kundeopplevelse.
Stor og flott Meny butikk. Den har alt, man kan forvente, av den type dagligvare-butikk.nMasse utvalg i ferskdisken og lyse flotte lokaler, profesjonelle og hyggelige butikkmedarbeider
Alltid en positiv opplevelse å handle her. Delikat og innbydende. Godt utvalg av det meste, og ennå litt til. Skal man ha litt ekstra er dette butikken. Rent, ryddig og oversiktlig.
Den beste Menybutikken i mils omkrets. Er som regel alltid mye folk der. Kunne vert litt bedre parkering. Jeg har ikke hatt negative handleopplevelser der.
Norges beste Meny butikk Helt overlegen service og fantastisk utvalg av kvalitets fersk fisk og kjøtt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler