facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meny Sande, Sande Meieri

Meny Sande, Sande Meieri
Adresse: Revåveien 5, 3070 Sande I Vestfold, Vestfold, Norway
Telefonnummer: 33785800
By: Sande i Vestfold
Rute: Revåveien 5
Postnummer: 3070


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 20:00


relaterte søk: kiwi sande, fargerike sande, meny sande åndenes makt, søndagsåpent sande, rema 1000 sande
Nærliggende lignende selskaper
Humansbestie Humansbestie 112 meter This store is for people who want their dog to be warm and extra cute, we have everyt...
Sande lokalmat Sande lokalmat 350 meter La deg fortrylle av deilig fresk, lokal mat fra produsenter i Sande og omegn. Markede...
ENTER as ENTER as 381 meter Sigmund har meget god kunnskap om alt innen data,og han har meget flinke folk som job...
Rema 1000 Sande i Vestfold Rema 1000 Sande i Vestfold 441 meter Kjempe fin butikk og betjening
NorSafe As NorSafe As 4 km Veldig god service og raskere levering kan du ikke få når varene blir levert dagen et...
Anmeldelser
Salatbaren her er tragisk gang på gang. Skinke, kylling, pasta osv som tydelig har ligget altfor lenge, slik mat skal ikke ha tørkede kanter. For ikke å snakke om egg som har halvert størrelse fordi di har ligget så lenge til tørk. Det kan ikke være mye mattrygghet i denne salatbaren. Vært her 6:30 flere ganger også, blir sjokkert hver gang jeg ser tørket mat blir langt i beholderen på morningen. Dette er ikke en feil, det er rutine.
Dette er en butikk med varer. Godt utvalg, men flytidene fremstår overdrevet med tanke på sommerdekkene som tilbys. Hvem vet?
Meget God Parkering, Lång Åpentid, Trivelig Personal og Bra Kvalitetstilbud !
Flott butikk, men likte ikke hvor kaldt og utrivelig det virket når en kom inn. Noe stivt men du verden så flott.
Råflott, ny butikk for MENY Sande, som nå heter Klokkerjordet. Plassert ved Gamle Sørlandske. Utrolig lekre lokaler, og stort og luftig.
Veldig bra service og godt utvalg Ryddig butikk
Flott butikk, godt utvalg og hyggelig betjening.
Alt i alt en bra butikk, der jeg legger de fleste av mine handleturer. Hyggelig betjening, fine lokaler. God frukt og grønt avdeling og bra utvalg i butikken. Men de har enkelte forbedringspunkter i ferskvare disken. Jeg savner kongekrabbe i fiskedisken, og det de har i varm-mat disken sin kunne vært bedre, de burde se til SPAR Kristensen og lære litt av de på akkurat dette.
Dårlig ferskvare utvalg. Ikke så gode tilbud.
Ny butikk, åpnet 16. juni 2022. Store, flotte lokaler med god plass til handlevognen. Her er det lett å finne fram til det man skal ha. Egne disker for kjøtt og fisk samt varme retter. Veldig blide og hyggelige medarbeidere. En nytelse og vandre rundt i lokalene. Butikken har egen returinngang for tomgods etter dansk modell, veldig bra! Flott pantemaskin hvor man tømmer posene i maskinen, raskt og enkelt. Det er en stor parkeringsplass foran butikken.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler