facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meny Solsiden

"Solsiden består av 53 butikker og er det eneste senteret i Trondheim med eget spa. Vi har bred butikkmiks, og fokus på å være en hyggelig og sjarmerende møteplass for hele familien. Like utenfor senteret ligger en rekke restauranter, båtplasser, konsertscener og hoteller, som bidrar til å gjøre Solsiden til en populær destinasjon ved Nidelvens utløp."
Adresse: Beddingen 12 , Trondheim 7014, NO
Telefonnummer: 73 83 14 50
By: Trondheim
Rute: Beddingen 12
Postnummer: 7014


åpningstider

Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 08:00-22:00
Torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-22:00
Lørdag: 09:00-20:00


relaterte søk: meny solsiden åpningstider, meny solsiden åpningstider påske, meny solsiden ferskvare, meny trondheim, meny solsiden kundeavis, meny moholt, meny solsiden restaurant, meny lade
Anmeldelser
På et vakkert sted, et stort kjøpesenter hvor det er mange aktivitetsmuligheter og kjente kommersielle merkevarer. Ryddig, rent, utmerkede toalettsaker og parkering.
Flere flotte spisesteder på rekke og rad. Dro dit selv for og kjøøe telefon hos Elkjøp Phonehouse. Super service hos de. Flotte uteområder med blant annet skøytebane.
Jeg kommer til Senteret fra blomsterbrua. Vinters tid bruker jeg pigger eller brådder. De er et fantastisk hjelpemiddel utendørs. Innendørs derimot, er de direkte farlige. Jeg må gå langt inn før jeg finner en sitteplass for å sette meg og ta av puggene. Jeg ønsker meg en stol eller en benk ved hver inngang, og et skilt med pigger med X over.
Parkering ubrukelig. På tredve minutter får man ikke tid til å gjøre det man har kommet for. Da sikter jeg til de som skal til undersøkelse til lege . Ellers så er det lite oversiktlig.
Et ok kjøpesenter, men er ikke sikker på om vil handle så mye der. Restaurantene er stort sett kjeder og de har etter min mening, litt høye priser. Når et skolebrød koster 63 kr på en cafe, tjener de bra med penger.
Stedet i Trondheim for god mat og shopping. Ekstra flott når mørket senker seg. Da er det verd et besøk.
Helt greit og lite kjøpesenter med ok atmosfære
Pent senter med godt utvalg butikker. Fine restauranter med godt uteliv
Jeg kom spesiell til å se på den mexikansk festen siste Lørdag. Senteret tilbyr en god variasjon av butikker som Meny, Clas Olsen, Norli, blomster.
Jeg har blitt veldig glad i Solsiden. Jeg får verdens beste Chai Latte på Kvikk, de har Meny og mange steder å nyte god mat... samt flust med pokestops for en ivrig pokemonhunter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Meny Solsiden.

Trondheim dagligvarer

åpningstider, plassering. Beddingen 12 kart bykart, satellitt visning. Meny Solsiden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Meny Solsiden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meny Solsiden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Narvesen Narvesen 607 meter
Bunnpris Bunnpris 921 meter
Asia Matvarer Asia Matvarer 933 meter Veldig hyggelig ho som var på jobb i går. Hjalp til og forklarte mange ting som jeg i...
Rema 1000 Rema 1000 1 km
Bunnpris & Gourmet Elgeseter Bunnpris & Gourmet Elgeseter 2 km En flott butikk, godt utvalg og god service.
Bunnpris og Gourmet Bunnpris og Gourmet 2 km Bunnpris & Gourmet Tyholt er en moderne kvalitetskolonial - her får du både hverdagsm...
Bunnpris Moholt Bunnpris Moholt 3 km Søppelpris. Alt ligger dessuten fullstendig hulter til bulter på kjølerommet, med omt...
Coop Extra Coop Extra 3 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler