facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mer musikk, mer glede - musikk mellom liten og stor

Mer musikk, mer glede - musikk mellom liten og stor

Info

Jeg holder musikkurs for foreldre og barn i alderen 2-5 år (barn født i 2012, 2011,2010 og 2009)

Historie

For mange oppleves dagene som ekstra gode når man er rolig og tilstedeværende sammen med de små. Når det er nærhet midt oppe i en strevsom hverdag.

Slik er det i alle fall for meg. De dagene jeg klarer å se ungene mine i øynene og se de for den de er, i stedet for å henge meg altfor mye opp i det de gjør (eller ikke gjør) så kjenner jeg at roen senker seg innvendig. Men den roen kan jeg vel ikke si jeg har hver dag. Det er dager da stresset eller hverdagen tar meg, der jeg glemmer å se barna i øynene og der jeg blir kjeftete og sliten.

Jeg må si at det er da jeg ofte tyr til sanger, regler og annen musikklek. Jeg klarer ikke være sur og lei når jeg synger. Dessuten vet jeg det er så bra for de! Jeg mener nemlig at musikk er en viktig del av mennesket helhetlig utvikling. Forskning viser oss at musikk er en medfødt evne og et behov, og at den kan hjelpe oss med så mangt. For musikken har en stor egenverdi, men den har også mange "bi-virkninger" som f.eks hjelp i språkutvikling, motorisk utvikling, sosial utvikling, hvordan få på skoen litt raskt osv osv. Og ikke la oss glemme hvor godt det gjør med musikk.

Det er mange grunner til at jeg elsker å gi musikk og musikkopplevelser til både liten og stor. Men jeg må si det største er de skinnende øynene, som uttrykker ro og glede. Og de små kommentarene etter endt time: «Kommer du tilbake i morgen også?» Eller små hverdagshistorier som deles av den voksne..

Jeg håper du har lyst til å følge meg, – og jeg hjelper deg gjerne med nye ideer og ny inspirasjon til mer musikk mellom deg og dine små.

Anne-Gina Nilsen




Generell informasjon:

Anne-Gina har lang erfaring med musikk og de minste. Hun er en av de med lengst erfaring innen musikkformidling der det er to generasjoner sammen. Hun har drevet musikkgrupper for foreldre og barn for babyer, 1-,2-,3-,4- og 5 åringer i tillegg til musikksamlinger for barnehage-barn. Hun har også holdt kurs for barnehageansatte og andre musikkutdannede.

Hun er utdannet musiker og musikkpedagog fra musikkonservatoriet og har i tillegg småbarnspedagogikk og utallige kurs med fokus på musikk og barn i alderen 0-6 år.

Anne-Gina er medlem av Foreningen Musikk Fra Livets Begynnelse, der hun også har sittet i styret i 8 år.

Adresse: Bølstadveien 39, 3430 Buskerud, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 99032268
By: Buskerud
Rute: Bølstadveien 39
Postnummer: 3430


Nærliggende lignende selskaper
EdgePerformance As EdgePerformance As 27 km Så imøtekommende og ydmyk tilnærming til sitt publikum, opplevde jeg. Reflekterer en ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler