facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meraki Hudklinikk

Meraki Hudklinikk

Info

Medisinsk hudpleie, Janssen Cosmetics, Botulinum toxin, Teosyal, mikroneedling, kjemisk peel og mesoterapi. Alle behandlinger utføres av Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier.

Historie

Klinikken eies og drives av undertegnede, med et genuint ønske om å gjøre en sunn og velfungerende hud tilgjengelig og oppnåelig for alle som ønsker det.

For å kunne tilby dere som kunder det beste innen hudpleie og estetiske behandlinger er det helt avgjørende å ha bred kunnskap.
I tillegg til de obligatoriske sertifiseringene man må ha som kosmetisk sykepleier, tok jeg fordypning i hud på Høgskolen i Sørøst Norge/ Senzie Akademiet og var sommeren 2017 ferdig utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier.

Min tilnærming til skjønnhet baserer seg på at skjønnhet handler om å se sunn og opplagt ut. For å oppnå dette må man ha en frisk og velfungerende hud.

Enten det gjelder medisinske hudpleiebehandlinger eller injeksjons-behandlinger er min målsetning å finne frem til det alternativet som gir optimalt resultat. I en konsultasjon vil jeg kunne gi deg informasjon om hvilke behandlinger som vil være et godt valg for deg og hvilke resultater du kan forvente deg. Sammen kommer vi frem til et behandlingsopplegg som passer for nettopp deg.

Med vennlig hilsen
Mariell Aamodt

Adresse: Austbøvegen 17, 5542 Norheim, Rogaland
Telefonnummer: +47 960 40 816
on.kkinilkduh-ikarem@lleiram
By: Nordheim
Rute: Austbøvegen 17
Postnummer: 5542



relaterte søk: hudpleie flatåsen, hudpleie trondheim
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Meraki Hudklinikk.

Nordheim hudpleie

åpningstider, plassering. Austbøvegen 17 kart bykart, satellitt visning. Meraki Hudklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Meraki Hudklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meraki Hudklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bære Du Hud&Hår Bære Du Hud&Hår 1 km Kjempe fornøyd hver gang striping, klipp, og fiksing av bryn. Kommer ikke til å gå no...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler