facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Merisalu Beauty

Merisalu Beauty
Adresse: Darres gate 3 , Oslo 0175, NO
Telefonnummer: 401 91 065
By: Oslo
Rute: Darres gate 3
Postnummer: 0175


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: sukkervoks oslo, merli merisalu
Anmeldelser
En gladere hudpleier enn Merli tror jeg ikke du finner i Oslo. Jeg har gått til henne hver 6. uke i 4 år nå og det er alltid så gøy å komme på behandlig hos henne og vil anbefale henne på det varmeste. Beste sugaringen i Norge vil jeg påstå.Tjenesten: Kroppsvoksing
Alltid like fornøyd når jeg går derfra. Fantastisk jobb på blant annet vippeløft og hudpleie. Får alltid professionelle råd når det gjelder det som passer best til hudtypen min. I tillegg liker jeg at de bruker økologiske produkter laget i Norge Lager god og avslappende atmosfære, akkurat det man trenger i en hektisk hverdag.
Merisalu Beauty kan anbefales! Merli er en fantastisk, flink , og blid og kan faget sitt.Hun er veldig opptatt at kunden blir godt tatt være på. Jeg er veldig fornøyd og har kommet tilbake mange ganger.
Merli er fantastisk, og gir deg en veldig fin opplevelse. Hun er dyktig i det hun gjør, samtidig som hun er opptatt av at kunden skal bli fornøyd.
Anbefales på det sterkeste! Den beste servicen i sugaring jeg har fått i Oslo. Kommer tilbake igjen.
Hadde en veldig god opplevelse i denne salongen! Anbefaler denne videre
Rolig atmosfære. Dyktig hudpleier. Kommer tilbake igjen
God service!, anbefales på det sterkeste
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler