facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mester Grønn

Info

Hos Mester Grønn finner du friske blomster og planter til enhver anledning. Vår visjon er å skape glede i alle hjem. Det gjør vi gjennom å tilby friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser.



"Hos Mester Grønn finner du friske blomster og planter til enhver anledning. Vår visjon er å skape glede i alle hjem. Det gjør vi gjennom å tilby friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser. Vi har alltid 3for2 på avskårne blomster. Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Våre dyktige blomsterdekoratører utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens tilbehør. Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi Kvalitetsgaranti på alle blomster og planter."
Adresse: Vikersundgata 34, 3370 Vikersund
Telefonnummer: 32229653
By: Vikersund
Rute: Vikersundgata 34
Postnummer: 3370


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: Mester Grønn åpningstider, Blomster Vikersund, Mester Grønn nettbutikk, Mester Grønn garanti, Mester Grønn tilbud, Mester Grønn Julekalender, Mester Grønn ledige stillinger, Mester Grønn medlemstilbud
Nærliggende lignende selskaper
MesterGrønn Vikersund MesterGrønn Vikersund 553 meter Alltid god service, godt utvalg.
Anmeldelser
Meget god butikk med god betjening. Stort sett rask behandling av kunder. Desverre har det vært noe kronglete med parkeringen utenfor kjøpesenteret den siste tiden, men regner med dette bedrer seg når byggingen er ferdig. Rosene jeg kjøpte her holdt seg friske veldig lenge.
Alltid god service, godt utvalg.
Flott butikk med veldig god service!
Kjøpt blomster der mange ganger hyggelig betjening anbefales
Ganske rimelig og godt utvalgt
Fantastisk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler