facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mestergull Bjørn Hansen

Mestergull Bjørn Hansen

Info

Mestergull Bjørn Hansen er den lokale gullsmeden i Ås sentrum. Butikken ble etablert i 1966 og har fortsatt et eget stort verksted som kan gravere, utføre spesialarbeider og tre opp perlekjeder.

Historie

Vi fører merkene Allianse, Cinderella, Georg Jensen Living, Lykkeringene, , Snö of Sweden, Th. Marthinsen, Viventy, GID, Madonna, Per Spelmann, Susanne Friis Bjørner, Diva, Prinsesse, Sylvsmidja, Efva Attling, Huldresølv, Fossil, Daniel Wellington.

Vi er eneste leverandør av kandidatringene til NMBU.

Adresse: Rådhusplassen 2D, 1430 Ås, Akershus
Telefonnummer: 64940835
By: Ås
Rute: Rådhusplassen 2D
Postnummer: 1430


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Bjørklund, Gullsmed nettbutikk, Gullfunn, Gullsmed Kristiansand, Gullsmed logo, Gullsmed Stavanger, Gullsmed Oslo, Gullsmed Trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Stein og Smykker Stein og Smykker 783 meter Skattekammer med steiner og smykker
Anmeldelser
Jeg leverte en flott antikk svensk fiskespade for å teste om den var i sølv eller sølvplett. De har ødelagt spaden!!! For å se om det var sølvplett har de slipt bort forsølvingen på undersiden av spaden nermere kanten. Der var så tydelig at det ble slipt bort. Det lå rester av slipt metall rett ved "såret". Det er ikke en testemåte man forventer å få fra en gullsmed! I butikken har de påstått at de ikke har gjort dette! Veldig lite professionelt!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler