facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Metallco Oppland As

Metallco Oppland As

Info

Norges ledende i gjenvinning av jern og metall.

Historie

Norges ledende i gjenvinning av jern og metall.

Adresse: Mattisrudsvingen 101, 2827 Hunndalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: +47 61 18 76 70
By: Hunndalen
Rute: Mattisrudsvingen 101
Postnummer: 2827


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: oppland metall buss, metallco aluminium, metallco priser, metallco stene, metallco åpningstider, metallco kristiansand, metallco trondheim, metallco kabel
Anmeldelser
Leverte en vrakbil. Hadde ikke vognkort, men tok en avskrift fra min side fra SVV. Hørte ingenting om at dette ikke var godt nok ved levering. Men da oppgjøret kom var det trukket kr 100,- for utskrift vognkortinformasjon. Klagde på dette, men kom ingen vei. På sidene til Metallco står det « helst vognkort, alternativt utskrift fra motorvognregisteret». Og min side hos SVV er jo info fra motorvognregisteret. Her får man ingen beskjed om at vedlagt utskrift ikke er god nok, bare trekker fra på oppgjøret. Og ta kr 100,- for en utskrift er uhørt. Oppfordrer til å levere vrakbilen sin hos andre.
Hvis du har metallavfall som du gjerne vil bli kvitt, så kan jeg på det sterkeste anbefale å ta turen til Metallco i Hunndalen. Der er det topp service og usedvanlig hyggelige medarbeidere. Leverte piggtråd der nylig, og ble veiledet etter alle kunstens regler. Helt forbilledlig. Stor takk til Thomas, som var kjempehyggelig å prate med.
Hjelpsom og god service får du her. Mangler du deler til storbil og buss er dette stedet å gå til.
Litt rotete å få svar på no å ingen vet no
Fint sted for og levere metallavfall
Fikk veldig god service.
Skalaen er lang nok og det er god plass til å manøvrere den 24 meter lange riggen med tre containere. God service. Ganske rent. Du trenger ikke være for forsiktig med å kjøre dekket over noen skarpe metallfragmenter.
Det er her du kan selge dine sekundære råvarer. Kobber, jern, aluminium og mer. Alt er godt organisert...
Lossingen går relativt raskt, det er ikke mye rom å spre seg på med tanke på manøvrering. Det er greit!
Alt oppklart om siste mening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Metallco Oppland As.

Hunndalen ındustribedrift

åpningstider, plassering. Mattisrudsvingen 101 kart bykart, satellitt visning. Metallco Oppland As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Metallco Oppland As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Metallco Oppland As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler