facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Metodistkirken i Flekkefjord

Metodistkirken i Flekkefjord

Historie

Metodistkirken i Flekkefjord er en menighet med mennesker i alle aldre. Mange forskjellige mennesker, men med et felles ønske om å vokse i tro og nestekjærlighet, og gjøre Jesus kjent for menneskene rundt oss.

Metodistkirken i Flekkefjord har ca 200 medlemmer. Medregnet de som er døpt i kirken er det en samlet "metodistbefolkning" på ca 450 personer.
Metodistkirken er en kirke som satser mye på barn og ungdom, og som fortsatt har et brennende ønske om å nå ut til mennesker i Flekkefjord med evangeliet om Jesus. Over 100 barn og unge er hver uke med på aktiviteter i regi av kirken, og over 100 personer kommer til menighetens gudstjenester på søndag formiddager.

Metodistkirken i Flekkefjord er en menighet med røtter langt tilbake i tid, og var den første "frimenigheten" i byen. Menigheten i Flekkefjord ble grunnlagt 8. mai 1881. Det hele startet i huset til Sven Waage på Hidra. En liten flokk på 10 medlemmer. Det ble drevet parallell virksomhet på Hidra frem til krigens dager.

Ved 40 års jubileumet var det ca. 80 medlemmer, og etter Kåre Lundes periode som pastor (1951-1958) var det kommet opp i ca 150. Deretter har menigheten fortsatt å vokse.

Kirkebygget har gått gjennom flere utvidelser og ombygginger. Den første kirken ble bygget i 1901 på den tomten kirken står i dag.
Senere ombygd i 1911, utvidet i 1946 og utvidet igjen i 1989 med nytt inngangsparti, loftsrom og bedre kjøkkenfasiliteter.

Menighetens oppdrag:
EN RELASJONSBYGGENDE MENIGHET MED JESUS I HJERTET!

Vår oppgave

En relasjonsbyggende menighet med Jesus i hjertet!

Adresse: Brogaten 14, 4400 Flekkefjord, Norway
Telefonnummer: 456 37 978
on.nekriktsidotem@drojfekkelf
By: Flekkefjord
Rute: Brogaten 14
Postnummer: 4400



relaterte søk: metodistkirken i norge, metodisten kalender flekkefjord
Nærliggende lignende selskaper
Pinsekirka Flekkefjord Pinsekirka Flekkefjord 58 meter Åndelig plass
Flekkefjord Bedehus Flekkefjord Bedehus 69 meter Byens bedehus brukt av eierorganisasjonene Indremisjonsforbundet (ImF), Misjonssamba...
Englevakten Englevakten 218 meter Veldig hyggelig og koselig kafé. Vi hadde en Bounty Latte og en Mocca med banan. Begg...
NMS Gjenbruk, Flekkefjord NMS Gjenbruk, Flekkefjord 811 meter Masse fantastiske og rimelige ting, stort og smått. Veldig ryddig og oversiktlig.
Flekkefjord Frikirke Flekkefjord Frikirke 3 km Flekkefjord Frikirke er en del av Frikirken i Norge. Frikirkens offisielle navn er De...
Ersdaltun foreningssenter Ersdaltun foreningssenter 15 km Ersdaltun foreningssenter ligger mellom Sira og Gyland i Flekkefjord kommune. Stedet ...
Anmeldelser
Jeg heter Thor Einar Endresrn
Veien til livet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler