facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Metro Senter

"Midt i hjertet av Lørenskog ønsker Metro senter velkommen til en hyggelig handel, med sine 100 butikker, spisesteder og gode servicetilbud.Vi har opptil 3 timer gratis parkering, og 1250 p-plasser både utendørs og innendørs.Kjøpesenteret består av to bygg: Metro senter og Metro storhandel. Senteret er forvaltet av Steen & Strøm."
Adresse: Solheimveien 85, 1473 Lørenskog
Telefonnummer: 67 97 40 40
By: Lørenskog
Rute: Solheimveien 85
Postnummer: 1473


Nærliggende lignende selskaper
Metro Metro 13 meter Stort oversiktlig kjøpesenter. Parkering rett utenfor. Finner alt du trenger
Triaden Lørenskog Storsenter Triaden Lørenskog Storsenter 926 meter Dette er en ordentlig jalla kjappe der dem LYVER og STJELER!! Ansatte lyver til sjefe...
Perfect Home - Cecilie Linder Interiør & Design Perfect Home - Cecilie Linder Interiør & Des... 1 km Perfect home er Skandinavias og Norges største homepartyfirma innen interiør og desig...
Anmeldelser
Stort oversiktlig kjøpesenter. Parkering rett utenfor. Finner alt du trenger
Ikke funnet lommeboka med penger og kort i, fordi de ikke har ett kamera der...helt utrolig fascinerende idioti. Coop Mega er de eneste som virkelig skiller seg ut til Stian på Coop, du har vært en engel, takk. Er på senteret hver uke minimum 3 ganger sammen med min kreftsyke mor. Hun må på apoteket 3 ganger i uka og får ikke taxienda, så da må jeg kjøre henne, da jeg også har "foreldre rollen" for hun nå etter kreften...! Hun trenger penger/kontanter så hun føler at hun har kontroll på daglig handel og mat hvis jeg blir dårlig er eller må noe annet, og i tillegg er det de siste pengene jeg har igjen nesten etter alle kostnader rundt hele sykdomsbildet, hun og jeg har mistet nok ,og alle mine kortsom er viktige er i Den lommeboka!!! Men jeg får se om de ønsker å hjelpe til med å se på kameraene
Senteret har et veldig godt utvalg av butikker, god plass og er etter min mening ganske mye roligere enn mange andre kjøpesenter i området. Det er god parkeringsplass med 3 timers gratis parkering som er veldig fint å ha.
Fint og ryddig senter. Faktisk en av de beste i Norge. Stort parkeringsplass både ute og inne med 3 timers gratis parkering. Eneste som jeg savner her er en elektronikk butikk. Men en av de største Elkjøp butikkene ligger ikke langt fra senteret.
Fint kjøpesenter med det meste av butikker som er nødvendig. Flere fine plasser og sette seg ned for en kaffekopp. Men det er utrolig irriterende at senteret fortsatt velger og bruke inngangspartiet som røykeomeråde. Det første du møter på vei inn er askebeger og sneiper. Og veldig ofte tett røyklukt. Har klaget tidligere, men ingen vilje til og flytte dette. Lørdag 28/9 : Dere burde fjerne askebeger utenfor alle innganger og merke «røyking forbudt» Lag gjerne ett eget område for de som ønsker og røyke.
På tide med en liten refresh her
Lørenskog sitt beste kjøpe senter Gode resturanter og masse fine butikker
Kjøpte mat på REMA , til både mennesker og dyr. Var i tillegg innom apoteket. God sevice
Som mange andre har jeg fått faktura med tillegg av gebyr fra Apcoa parkering for å ha parkert i 1,5 timer på uteområdet foran senteret. Senteret slår seg på brystet og forteller at de har informert godt nok om at det KUN er 1 time gratis parkering der. Én time er veldig lite på et senter som Metro, der man handler i noen butikker og tar en kaffe og bolle etterpå. Blir nok færre besøk etter dette.
Greit kjøpesenter der man finner det meste. Men spisestedet Den Blå Ugle var en skikkelig nedtur. Å betale kr 54,- for en vaffel med en liten skive brunost på midten, er latterlig dyrt. Det hadde i tillegg vært en fordel om de ansatte behersket norsk sånn noenlunde.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Metro Senter med offentlig transport


Lørenskog sentrum 210 meter
100
2873
2N
300
3071
310
315
316
320
385
67
Lørenskog sentrum 280 meter
120
125E
3073
FB9
Lørenskog sentrum 300 meter
300E
470E
Knatten 310 meter
100
2873
300
3071
3073
310
315
320
385
Rolvsrud 430 meter
FB9

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler