facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MGS Bysenteret

MGS Bysenteret

Info

MGS på Bysenteret er Nord-Norges største multibrand-store med et rikt utvalg av klær til både dame og herre, sko og reiseeffekter. Velkommen til oss!



"Bysenteret Harstad er et unikt og historisk senter midt i hjertet av Harstad sentrum. Her finner du et bredt utvalg av butikker, spisesteder og opplevelser, samt virksomheter og tjenester. Senteret har også nylig inkludert Hvedingkvartalet, noe som gir enda mer plass for butikkareal og et etterlengtet parkeringshus. Bysenteret har også en egen nettbutikk, byha.no, der du kan handle fra en rekke butikker med muligheter for levering hjem eller henting i senteret. Senteret tilbyr også leie av lokaler og ledige franchisekonsepter. Besøk Bysenteret Harstad for en unik og allsidig shoppingopplevelse!"
Adresse: Rikard Kaarbøs plass 1, 9405 Harstad, Norway
Telefonnummer: 91514446
on.gnippohsgm@enur
By: Harstad
Rute: Rikard Kaarbøs plass 1
Postnummer: 9405


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: bysenteret harstad butikker, waynes coffee harstad, mgs harstad åpningstider, meierigården shopping
Nærliggende lignende selskaper
Park Lane Harstad Park Lane Harstad 97 meter Flott og oversiktlig dame forretning. Passer for de fleste damer . Det er ikke stor ...
Geirakh Geirakh 252 meter Graphic design +
Anmeldelser
Bysenteret har gode folk i butikkene som byr på service, å hyggelige. Å det er mange ganger det aller viktigste under en handel. Mange ting skjer på bysenteret fremover å nå som vi har er så fint parkeringshus med 250 plasser samt el-bil lading er det god plass for bilen mens man kan gå tørrskodd inn på sentret via en gangbru. Butikker utenom de vanlige kjedene. Samt fine og gode spisesteder.
Mislykket, mange butikker stengt, over hele galleriet stinker av gammel olje og Yuuka Yuuka-fisk. Jeg ønsket å kjøpe en skjorte, men kjøpte den ikke fordi den også stinket.
Halvparten av butikkene er enten stengte eller med en skummel stemning. Det eneste verdt å besøke et høyer og only! Resten av senteret føles som et spøkelse. Doene var rare, trange og fri for såpe. Det burde også vært knagger der.
Polet er på Bysenteret,trenger man å si noe mer?
Trist tom plass. Går måneder mellom hver gang jeg er i sentrum. Butikkene er bra. Men med to store sentre ute for sentrum... Vel. Sier seg selv.
Har tapt seg. Lite butikker som virker som om de profilerer seg mot de som har mer enn romslig økonomi.
Veldig fint og koselig senter i sentrum av Harstad
Ett fint senter midt i byen
Kjøpesentret Byhaven Harstad finner man mitt i sentrum av Harstad. Der finns en rekke butikker også noen som heldigvis ikke tilhører de store nasjonale kjedebutikkene, kaféer, etc. Hyggelig å vandre der inne for oss som ikke er hjemmehørende der, men er turister i byen.
Veldig rotete senter, vanskelig å finne fram og lite butikker. Vanskelig med barnevogn siden det er mange trapper og dårlig plass i heisen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler