facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miklagard Golf

Miklagard Golf
"Championship Golf Course"
Adresse: Hillern Gård , Kløfta 2040, NO
Telefonnummer: 63 94 31 00
By: Kløfta
Rute: Hillern Gård
Postnummer: 2040



relaterte søk: miklagard golf adresse, miklagard hotell, miklagard golf medlemskap, miklagard restaurant, miklagard golf slope, miklagard golf åpningstider, miklagard golf hotell, hauger golf
Anmeldelser
Elendig kundeservice, publiserer innlegg men besvarer ikke henvendelser angående medlemskap på en uke.
Fantastisk flott golfbane med mange utfordringer! Har i år slitt litt med tørke på banen så kun derfor jeg ikke gir den toppkarakter!
Flott sted med gode fasiliteter og flott kvalitet på banen.
En av norges beste baner. Flott layout og superbra forhold. Bildene er fra Challenge tour 2017 Viking Challenge.
Fantastisk fin golfbane. Europaklasse på greenene og kjempetrivelig klubbhus og ansatte. Arrangerer Viking Challenge på Europatourens Challenge tour.
Ikke imponeret over denne bane. Til den prisen burde den stå bedre.
Vi har hatt gleden av å besøke dette stedet flere ganger. Denne gangen med barnebarna, bursdagsfeiring. Riktig god mat og meget profesjonell og hyggelig betjening. Kom med anbefalinger og fulgte opp på en utmerket måte. Barna mente at de har den beste pizzaen. Anbefales.
Er vel ikke tilfeldig at denne banen blir sett på som Norges beste. Meget høy standard på tee, fairway, bunkere og greener, og sannsynligvis Norges beste driving range. Flott klubbhus med hyggelig personal og bra utvalg både i pro shop og kafe. Eneste som var negativt på vårt besøk her var at vanningsanlegget uten noe forvarsel plutselig startet på full styrke mens vi sto på en green. Noe som resulterte i våte golfere og klissvåte golfbagger og biler. Men utover det var dette en flott opplevelse på en fin bane jeg gjerne spiller igjen. Tatt i betraktning at lokasjonen ikke er den vakreste med E6 og masse bondegårder som naboer har de virkelig fått til å lage en flott golfbane her som er pent utformet og igjen med veldig høy standard. En del høydeforskjeller har de også klart å få lagt inn slik at den blir ekstra artig og utfordrene!
Virker som et topp anlegg. Har ikke spilt selv, bare sett på turnering
Nytt hotell, "fabrikk", ingen personlighet. God mat. Er du allergisk mot røyk, hold deg langt unna. Her står alle røykerne foran inngangen til resepsjonen. Meget kritikkverdig.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler