facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miklagard Golf

Miklagard Golf

Info

Golfanlegget består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane designet av Robert Trent Jones Jr.

Historie

Golfanlegget består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane designet av Robert Trent Jones Jr, en av verdens mest kjente banearkitekter. I Rolex Golf Guide er vi ranket som beste golfbane i landet.

I forbindelse med treningsområdene har vi drivingrange med gressutslag, pitchingområde med bunkere og puttinggreen.

Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler og har et klubbhus som inneholder alle fasiliteter. I klubbhuset har vi også en førsteklasses restaurant som absolutt bør prøves.



"Championship Golf Course"
Adresse: Væringvegen 24, 2040 Klofta
Telefonnummer: 63943100
on.flogdragalkim@asile
By: Klofta
Rute: Væringvegen 24
Postnummer: 2040



relaterte søk: miklagard golf adresse, miklagard hotell, miklagard golf slope, miklagard golf shop, miklagard golf hotell, miklagard restaurant, miklagard golf medlemskap, hauger golf
Anmeldelser
Jeg gledet meg til å slå noen baller på rangen etter noen fine dager på Lily’s . Fant en ledig plass under taket, da det regnet. Etter jeg hadde kjøpt baller kom det en sur pro og jaget meg bort. Sa han trengte plassen og at jeg måtte gå ut i styrtregnet og slå der. Overpriset dårlig service!
Mitt første besøk der, så jeg glemte å legge inn bilnummer for å få parkert gratis som greenfee spiller. Etter 30 min på rangen var shopen stengt og det var for sent. Så jeg endte opp med 550 kr for parkering!
Strålende designet golfbane. Mangler kanskje litt på vedlikehold etter noen trøblete år, men er herlig å spille. Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk flott golfbane med mange utfordringer! Har i år slitt litt med tørke på banen så kun derfor jeg ikke gir den toppkarakter!
Ikke spilt der,men ser fantastisk ut, var å fulgte Hovland s spill .
Flott sted med gode fasiliteter og flott kvalitet på banen.
En av norges beste baner. Flott layout og superbra forhold. Bildene er fra Challenge tour 2017 Viking Challenge.
Elendig kundeservice, publiserer innlegg men besvarer ikke henvendelser angående medlemskap på en uke.
God mar hyggelige servitører. Litt dyrt.
Fin bane og hyggelige folk! Bra verdi for pengene!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler