facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mikrofinans Norge

Mikrofinans Norge

Info

Vår visjon er å fremme menneskers innovasjonskraft og muligheter gjennom kompetansebygging, nettverksbygging og finansiering for gründere I Norge.

Historie

Denne gruppen setter fokus på mikrofinans ordningern i Norge og å bedre vilkår for selvstendige næringsdrivende.
Visjon:
Få fram menneskers innovasjonskraft og muligheter gjennom kompetansebygging, veiledning, nettverk og finansiering opp til kr 200.000 for gründere.

Misjon:
Arbeide for å skape gode vilkår for mikrofinans og bedre vilkår for finansiering av små forretningsforetak og sikre at kvinner og menn, uansett kulturell bakgrunn eller livssituasjon, skal ha mulighet til likeverdig deltakelse og innflytelse i nærings- og samfunnsliv i Norge.

Hvem er vi?
Mikrofinans Norge (MFN) er en frivillig medlemsorganisasjon, organisert som en forening fra desember 2010 (forløperen er andelslaget Nettverkskreditt BA org nr 985 750 696 som blir nedlagt 31.12.2010) som bl.a. driver veiledning, kursing og mikrofinans samt interessepolitisk arbeid for de som faller utenfor sosialt og finansielt i norsk kontekst. Unni Beate Sekkesæter grunnla Nettverkskreditt i 1996 og har siden ledet dette arbeidet med sosialt entreprenørskap etter hjelp til selvhjelps prinsipper som bl.a. fører til verdiskaping og inkludering i arbeids og samfunnsliv.

Hva vil vi?
MFN formidler finansiering til oppstart av bedrifter for en bredere brukergruppe som ønsker å drive egen næringsvirksomhet bl.a. innvandrere, ungdom, kvinner, nasjonale minoriteter (bl.a.Rom). Personer som har rest-arbeidsevne men som ikke er en del av arbeidslivet nå og arbeidsledige står også i fokus for vår virksomhet. Vi tilbyr kurs om personlig økonomi, etablererkurs og veileding både individuelt og i nettverksgrupper. Arbeidet har som mål å motvirke utenforskap i Norge og er med å skape bevissthet om sosiale/økonomiske rammebetingelser for personer som driver næringsvirksomhet.

MFN jobber med nye teknologiske løsninger. En nettbasert låneordning og profileringsportal for medlemmer og andre er under utvikling. Denne IT løsningen gjør vekst og utvidelse mulig (se demo versjon på www.credinfo.no og www.mikrofinansnorge.no som er under omlegging.

Utdrag fra vedtektene til Mikrofinasn Norge "§ 2 Formål
Mikrofinans Norge er en service og interesseorganisasjon innen mikrofinans i Norge. MN skal arbeide for å skape gode vilkår for mikrofinans ordningen og bedre vilkår for finansiering av mikro-bedrifter (inntil 5 årsverk). MN skal... bidra til å sikre at kvinner og menn, uansett kulturell bakgrunn eller livssituasjon, skal ha mulighet til likeverdig deltakelse og innflytelse i nærings- og samfunnsliv i Norge.

MN arbeider for å fremme medlemmenes næringsvirksomhet ved å yte tjenester til sine andelshavere. Dette gjøres gjennom nettverksbygging, undervisning samt finansiering av nye og eksisterende mikro-bedrifter med garanti fra Cultura Garantifond.
MN er eid av medlemmene og drives i henhold til vedtektene og retningslinjer som årsmøtet fastsetter."

Har du interesse for å være med i et nettverk for folk men planer om å starte egen næringsvirksomhet, eller som allerede driver for deg selv, kan denne gruppen være av interesse. Invitasjoner til møter, samlinger osv. vil også sendes ut vie denne gruppen. Du som er med kan selv legge ut informsajon og starte diskusjoner om temaer som opptar deg - tipse om artikler av interesse, eller skrive for å komme i kontakt med andre med felles interesse.

For deg med interesse for mikrofinans som tema generelt vil også siden vise hvordan dette fungerer i Norsk kontekst!

Adresse: Kolbotnveien 7, 2. etg, 1410 Kolbotn
Telefonnummer: 92605197
By: Kolbotn
Rute: Kolbotnveien 7, 2. etg
Postnummer: 1410


Nærliggende lignende selskaper
Gjersjøen Rotaryklubb Gjersjøen Rotaryklubb 135 meter Rotary er en verdensomspennende organisasjon. En organisasjon sammensatt av medlemmer...
Oppegård Amatørteaterlag - OPAL Oppegård Amatørteaterlag - OPAL 143 meter Velkommen til den offisielle Facebook siden til Oppegård Amatørteaterlag (OPAL)
Sykling Uten Alder - Oppegård Sykling Uten Alder - Oppegård 218 meter Rett til vind i håret.
9 LiV 9 LiV 218 meter Veldig fin butikk med hyggelige folk.
Ingieråsen Vel Ingieråsen Vel 218 meter Velforening for Ingieråsen
Oppegård husflidslag Oppegård husflidslag 458 meter I Oppegård husflidslag deltar kvinner, menn og barn som trives med å føre tradisjoner...
Tårnåsen Skole Tårnåsen Skole 1 km Oversatt av Google allahu akkbar Original allahu akkbar
Foreningen Norske Etologer Foreningen Norske Etologer 1 km Foreningen Norske Etologer ble etablert i 2011. Www.etologi.no Frvillig organisasjo...
Oppegård historielag Oppegård historielag 1 km Vi samler inn kunnskap og fakta om lokalhistorie for å gjøre den kjent for kommunens ...
Oppegård Næringsforum Oppegård Næringsforum 1 km Oppegård Næringsforum fremmer næringslivet i Oppegård. Bli med i vårt nettverk for å ...
Kolbotn Idrettslag Kolbotn Idrettslag 2 km Flott utsikt, passe ettermiddagstur.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler