facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Milano Restaurant Dana Fayak Abdullah

Adresse: Storgata 99 , Koppang 2480, NO
Telefonnummer: 62 46 40 04
By: Koppang
Rute: Storgata 99
Postnummer: 2480


Anmeldelser
Bestilte kyllingenchiladas. Dette var en gjennomført dårlig rett. Ris med piffi-pulver. Enchiladas smaker surt og som den har blitt tint opp fra fryseren. Så en mikrobølgeovn på kjøkkenet, så kom kanskje derfra? Osten var en spøk på toppen av rullen. At denne resturanten har fått 4/5 stjerner er et mysterium for meg. Styr unna!!
Kebab pizzaen var aldeles nydelig. Tynn god bunn, masse fyll og toppet med friske grønnsaker og hvitløksdressing.
Stoppet på veien nordover for en matbit. Grei mat og service. Er akkurat som forventet av denne typen restaurant.
Forferdelig kundeservice. Helt uinteressert type!! Han tok mer betalt for pizzaen enn som stod i menyen. Betalte 600kr for to medium pizza og to solo.. Dårlig vibe fra sekundet vi gikk inn til vi gikk ut, og personale sluttet aldri å overraske.
Vi fikk jo tross alt mat som var spiselig, men noe mer enn det har jeg ikke å si, betalte nesten 400kr for en ‘’stor’’ pizza som egt var ganske medium, forventet også en bunn på pizzaen men det var bare noe mykt flatbrød med fyll,
Bestilte dyreste biff og ba om å få den medium stekt. Den var veldig godt stekt når jeg fikk den. Men maten smakte uansett. Sausen var utrolig god. Parkering: Parkering rundt hjørnet Tilgjengelighet med rullestol: Rampe fra dør
Dævven sprette,så godt :- Heldigvis for oss var Tiuren stengt og vi tok turen inn til Koppang. God mat,gode porsjoner og greie priser.
God mat koslig restaurant fornuftige priser
God mat,hyggelig betjening. Lokalet er kaldt innredet.Kunne hatt litt brikker på bordene,lite som gir deg følelsen av at du er på Italiensk restaurant. Få det litt fargerikt så blir vi sittende lenger neste gang.
God mat, men ja det er et men. Vi måtte stå å vente i kvarter på å bestille mat. Da vi fikk maten dobbeltsjekket servitøren fysisk med hånden på burgeren om han hadde gitt riktig til oss. Covid-19? Hygiene?
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler