facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Milano Ristorante

Milano Ristorante
Adresse: Hamnegata 39 , Molde 6413, NO
Telefonnummer: 71 21 90 90
By: Molde
Rute: Hamnegata 39
Postnummer: 6413



relaterte søk: milano molde meny, milano meny, milano elverum meny, where to eat in milan, best restaurant milan, restaurants milan, imagine restaurant milan, milano pizza meny
Anmeldelser
Helt ok for denne type sted, men litt upersonlig. Rask servering til tross for mye gjester
Bestilte kylling Kebabtallerken. Svært god, kanskje litt lite saus, men er veldig fornøyd. Andre bildet er Filetto Di Bernaice, fruen var veldig fornøyd med den.
Pizza var ok. Hadde bord i rett linje fra utgangsdøra, dessverre kom det kald vind inn i rommet hver gang døren åpnet/lukket seg.Mat: 3/5
God mat og rask levering av maten. Kommer veldig gjerne tilbake.
Vi var 4 stk og skulle bestille en liten pizza, og ha det hyggelig i den fine restaurant. Allikevel vi ble bet ut til å gå ut hvis vi skal spise bare en liten pizza For en forferdelig service og uvedkommende!!
Var innom her med noen venner for å spise før vi reiste på Escape Room. Bestillte meg en kebab som ble levert etter ganske kort tid. Fikk kebabkjøtt, salat som i kluderte løk, tomat, agurk, mais og salat. To typer dressinger som var på kjøttet, utmerket og deilig kjøtt. Og en chips ved siden av. Hele måltidet smakte nydelig, kunne tenke meg bittelitt mer kjøtt for å være pirkete, men ellers helt nydelig. Fikk god hjelp av kelneren og føler vi ble lagt merke til om det var noe. Anbefaler stedet på det sterkeste til alle som er litt sultne. Prisen var grei, litt dyrere enn andre steder kanskje 209kr for en kebabtalerken. Kommer gjerne tilbake!
God mat, hyggelig betjening. Vi var 15 personer, lørdag kveld klokka 20. Alle fikk mat samtidig, kort ventetid og det smakte godt. Restauranten var full, så dette var godt levert.
Fin italiensk restaurant beliggende i 2 etasje rett ved Molde rutebilstasjon. Godt med sitteplasser, hyggelige ansatte og variert meny. Helt ok priser. Vi spiste pizza, og den var veldig god
Kebab-pizza med salat ga følelse av å spise sunt.Mat: 5/5
Pizzaene vi bestilte var begge svært gode. Men det tok litt lang tid. Det var heller ikke servitørens dag, det er dette som trekker en stjerne. Han uttrykte at det gikk for sent da jeg betalte med kort. Det gikk i normalt tempo, og slikt uttrykker man seg uansett ikke til gjester.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Milano Ristorante med offentlig transport


Molde trafikkterminal 40 meter
100
240
420
510
531
532
561
701
705
706
714
902
905
Molde trafikkterminal 60 meter
702
703
Molde trafikkterminal 60 meter
703
Molde trafikkterminal 60 meter
702
703
Kirkebakken 170 meter
701
702
703
706
714

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Milano Ristorante.

Molde ıtaliensk

åpningstider, plassering. Hamnegata 39 kart bykart, satellitt visning. Milano Ristorante adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Milano Ristorante. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Milano Ristorante med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hos Gyda Hos Gyda 139 meter Koselig spisested i Molde sentrum. Vi bestilte forretten Focaccia, denne ble servert ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler