facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miljøpartiet De Grønne Steinkjer

Info

MDG Steinkjer er et lokallag for Miljøpartiet De Grønne på Steinkjer. Miljøpartiet De Grønne vil ha et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse.

Vår oppgave

Miljøpartiet De Grønne (MDG) arbeider for et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse. Vi har folkevalgte i alle de største byene i Norge, og vokser i rekordfart både i medlemstall og på meningsmålingene.

Stortingsvalget i 2013 var et nasjonalt gjennombrudd for oss: Vi fikk 2,8 prosent av stemmene, en nidobling fra forrige stortingsvalg, og Rasmus Hansson ble innvalgt på Stortinget som partiets første stortingsrepresentant.

Vi vil ha et samfunn der folk har mer tid til hverandre heller enn å jage etter mer meningsløst forbruk.

Vi ønsker å revolusjonere norsk samferdsel og gjøre det enkelt og billigst å velge de mest miljøvennlige transportmidlene.

Vi vil ha en lykkelig slutt på det norske oljeeventyret og starte omstillingen til en bærekraftig og fornybar økonomi nå.

Produkter

http://butikk.mdg.no/

Adresse: Øvre Heggesåsen 37, 7715 Steinkjer
Telefonnummer: 93033396
on.gdm@rejkniets
By: Steinkjer
Rute: Øvre Heggesåsen 37
Postnummer: 7715


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Miljøpartiet De Grønne Steinkjer.

Steinkjer politisk parti

åpningstider, plassering. Øvre Heggesåsen 37 kart bykart, satellitt visning. Miljøpartiet De Grønne Steinkjer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Miljøpartiet De Grønne Steinkjer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Miljøpartiet De Grønne Steinkjer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Steinkjer Høyre Steinkjer Høyre 2 km Hvert enkelt menneske skal ha størst mulig frihet til og ansvar for å forme sitt eget...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler