facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miljøpartner Sør

Miljøpartner Sør

Info

Vi håndterer avfall i alle varianter

Historie

Miljøpartner Sør AS er et lokalt avfallsselskap med tilhørighet til Lillesand og Birkenes. Vi tilbyr avfallstjenester for mottak, innsamling og behandling av alle typer avfall fra privat husholdning, det offentlige og næringslivet. Høy kompetanse, lokalkunnskap og individuelt tilpassede løsninger gjør oss til en naturlig rådgiver og samarbeidspartner for små og store bedrifter. Kontakt oss gjerne for en prat. Vi tror at du vil bli fornøyd med oss.



"Mottaksanlegget til Lindum i Lillesand kommune kan ta imot og håndtere et bredt spekter av avfallsfraksjoner. Her driver vi deponering av ulike typer forurensede masser, utleie av dunker til matavfall, plast, restavfall og papir, samt utleie av åpne og lukkede containere til private og næringsaktører."
Adresse: Birkelandsveien 167, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 37271290
on.rospm@tsop
By: Lillesand
Rute: Birkelandsveien 167
Postnummer: 4790


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler