facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miljøstein Norge As - Granitt & Utemiljø

Miljøstein Norge As - Granitt & Utemiljø

Info

Miljøstein Norge As, startet nettbutikk for hage og utemiljø i februar 2013, og er nå en av de største, og mest besøkte nettbutikkene for utemiljø i Norge.

Historie

Nettbutikk for granitt og utemiljø!

Miljøstein har siden 2013, levert belegningsstein, støttemur, elvestein og naturstein til privat og proffmarkedet. Siden da har vi vokst til å bli en av de største og mest besøkte nettbutikkene for utemiljø i Norge.

Fra vår nettbutikk, tilbyr vi de samme gode prisene både til proff og privatmarkedet. Og handler du hos Miljøstein skal du være trygg på at vi leverer din ordre som avtalt.

Miljøstein leverer Aaltvedt Belegningsstein, Støttemur, betongheller, Elvestein, Elvesingel, Hagesingel og Kinesisk Granitt til regionene: Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus, Oslo, Telemark, Hedmark, Oppland, samt store deler av Aust/VestAgder* (*Kun Aaltvedt).

Vår oppgave

Levere produkter til utemiljø rett hjem på døren.

Produkter

Forhandler Aaltvedt Belegningsstein, Støttemur, Betongheller. Kina Granitt, ECCOgravel, ECCOfence, Elvestein, verktøy til steinarbeider.



"Norges mest besøkte nettbutikk!Miljøstein Norge As, startet nettbutikk for hage og utemiljø i februar 2013, og er nå en av de største, og mest besøkte nettbutikkene for utemiljø i Norge."
Adresse: Ravneveien 4, 3174 Revetal, Vestfold, Norway
Telefonnummer: 902 73 123
on.onsm@erdro
By: Revetal
Rute: Ravneveien 4
Postnummer: 3174



relaterte søk: tromlet gråmix, kantstein kina
Anmeldelser
Flott butikk med godt utvalg, gode priser, god og tydelig kundeservice. Anbefales!
Har bestilt stein hos Miljøstein Norge to ganger og er superfornøyd med kvalitet og pris. Men denne gangen ble varene ikke levert som avtalt ved bestilling - på tross av en raus tidsramme. Vi bestilte torsdag under forutsetning av levering innen gitt frist, så vi kunne legge steinene i helgen. Det ble bekreftet levering senest fredag 8 dager etter. Kl. 21 den fredagskvelden fikk vi beskjed om at steinene nok ikke ville bli levert som avtalt likevel og vi ble bedt om å selv koordinere leveransen med sjåføren. Vi ba Miljøstein ivareta dialogen med sjåføren og ga beskjed om når det passet oss å motta steinen, men da ble tonen heller knapp og vi fikk beskjed om at "forsinkelser kan oppstå og sjåføren kontakter deg". Fra veldig bra kundeservice til en lite trivelig holdning på kort tid. Så derfor ble en knapp firer til Miljøstein denne gangen.
Må si at jeg er veldig imponert av servicen så langt. Billig pris, svarer på kvelden og gleder meg til produktene kommer også. Vært meget ryddig hele veien.
Fantastisk service. Her er det kunden først hele veien. Vi satt opp en støttemur fra aaltvedt på ca pris 60000 og fikk endel dårlige steiner ca 150 stk. Miljøstein tok saken uten å blunke og fikk ordna med aaltvedt og fikk sende ny stein gratis. Svarer kjapt på mail ved spørsmål.
Miljøstein Norge AS er absolutt å anbefale Hyggelig og god service. Er det noen spørsmål ang ordre så svarer de med en gang . Sjåføren som leverte steinen var også veldig koselig Rask levering og GOD service . God sommer
Får inntrykk av at disse er Service innstilte og fleksible. Men jeg valgte å ikke bestille da frakten kostet så mye at det blir billigere stykkpris å hente på byggevarehusene. Men skal man ha veldig store kvanta og godt utvalg er nok dette plassen å komme.
Useriøs og amatør. Han handler sjøl hos Asker og Bærum Steinimport AS. Eneste han gjør er å drive en falsk web side. Hold dere unna denne fyre. Ser at du er uenig i min beskrivelse. Sjekk order nr: 2304. Hva skjedde med den orderen? Jeg skal legge ut et bilde av SMSene du har sendt meg. Beathe Ommedal er dame til Anders dagligleder hos miljøstein. De gir gode omtaler til seg sjø:
Fikk rask tilbakemelding på forespørsler og god pris på støttemur .Veldig rask levering ,med utrolig serviceinnstilt sjåfør. Anbefales på det varmeste. Mvh. Magne
Kjempefornøyd. Tok kontakt etter kl 20 på kvelden og fikk pristilbud umiddelbart. Leveransen kom som avtalt og til en meget bra pris. Anbefales.
Bestilte en pall med Bradstone tråkkheller. Enkel bestilling og rask levering. En helle var knust, fikk refundert kjøpesummen for denne uten vanskeligheter av noe slag. Et flott og solid produkt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler