facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miljøvakta A/S

Miljøvakta A/S

Info

Vårt personell har mer en 20 års erfaring med akutt forurensing. Våre operative ledere har mer en 800 opprydninger etter akuttforurensing.

Historie

Miljøvakta tilbyr operative og forebyggendetjenester som: Tankkontroll, tanksanering, tømming og rengjøring av sandfang / slamkummer, kontroll av oljeutskillere, vannpumping, miljøprøvetaking og miljøopprydding.
Vårt personell har mer en 20 års erfaring med akutt forurensing. Våre operative ledere har mer en 800 opprydninger etter akuttforurensing. Miljøvakta bistår private, forsikringsselskaper, oljeselskaper, entreprenører og 110 sentralene med alt fra sanering og opprydding til anbefalinger og besvarelse av generelle spørsmål.
I beredskapsavtalen med Miljøvakta, kan dere sette bort miljørådgiver ansvaret til oss. I samarbeid med Rambøll, skal vi klare og besvare alle deres spørsmål.

Miljøvakta har samarbeidspartnere i hele Norge, som bistår lokalt med nødvendig oljevernutstyr. Her inngår også tankbiler, gravemaskiner, feiebiler osv.

Miljøvakta AS utfører forebyggende beredskap, se våre tjenester på vår internettside, www.miljovakta.no

Forebyggende er den beste beredskapen.

Adresse: Industriveien, 2020 Skedsmokorset
Telefonnummer: 23 89 72 52
By: Skedsmokorset
Rute: Industriveien
Postnummer: 2020



relaterte søk: Sanering av oljesøl
Anmeldelser
Alltid god service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Miljøvakta A/S.

Skedsmokorset miljøvernorganisasjon

åpningstider, plassering. Industriveien skedsmokorset kjemikalieselskap kart bykart, satellitt visning. Miljøvakta A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Miljøvakta A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Miljøvakta A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler