facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Millus Frisør - Mobile frisørtjenester

Millus Frisør - Mobile frisørtjenester

Info

Mobil frisør med over 20 års erfaring. Leverer komplette frisørtjenester til private/bedrifter i Oslo og Akershusområdet.

Historie

Etter 20 år i frisøryrket som ansatt, tok jeg i mars 2012 endelig en beslutning om å starte min egen virksomhet. Jeg har lenge gått og tygd på ideen om å tilby mobile frisørtjenester.

Hverdagen er hektisk for svært mange, og det å kunne dra hjem til for eksempel en familie, slik at alle kan klippes under samme tak, virket fornuftig.
En annen tanke er at mange av ulike årsaker har problemer med å komme seg til en frisør, på grunn av f.eks sykdom eller alder.

Jeg startet opp i det små, og annonserte litt i lokalpressen i Enebakk. Utover det har ryktet spredt seg fra munn til munn, og jeg har hatt ett jevnt tilsig av nye kunder.
Min erfaring er at fornøyde kunder er den aller beste formen for reklame.



"ShortCut Hair er nå i ferd med å etablere seg som en av Oslos større og ledende frisørkjeder, og du finner nå ShortCut på syv av byens mest populære butikksentre.Gjennom kontinuerlig kursing av alle våre rundt 40 frisører, er alle frisørene oppdatert på det siste innen trender og teknikker – enten du nå er på jakt etter en ny og personlig frisyre eller allerede har funnet din stil som du vil beholde i en kortere versjon.Uansett hvilken ShortCut salong du velger vil du møte frisører som alle har utviklet sine egnespesialiteter. På den måten kan du håndplukke akkurat den som matcher deg og dine ønsker best - enten du er ung eller gammel, kvinne eller mann."
Adresse: Klokkerudåsen 22, 1912 Ytre Enebakk
Telefonnummer: 41671899
moc.liamg@rosirfsullim
By: Ytre Enebakk
Rute: Klokkerudåsen 22
Postnummer: 1912



relaterte søk: varden nog, varden pluss, bursdag varden, varden min side, varden no sport, varden nop, touch varden no, ulykke brevik
Nærliggende lignende selskaper
Short Cut Hair Ytre Enebakk Short Cut Hair Ytre Enebakk 7 km En helt grei frisør. Jeg oppfatter at der er grei pris og dyktige medarbeidere. Sku...
ShortCut Enebakk ShortCut Enebakk 7 km Dyktige frisører!
Silk & Beauty Silk & Beauty 7 km Welcome to my site. Here you will find amazing Health and Beauty products to your fa...
Anmeldelser
Litt opp og ned i kvalitet på klippingen. Samt litt stive priser. Men mange flinke og hyggelig folk. Ikke noe problem å komme innom for oppretting hvis man ikke er fornøyd.
Alltid fornøyd med Siv, flink og behagelig
Hyggelig personale,men litt stive priser
Dyktige frisører!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler