facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MiN BOUTIQUE Molde

MiN BOUTIQUE Molde

Info

Est. 1969 Molde. MiN BOUTIQUE Molde.

Historie

MiN BOUTIQUE ble etablert av Eldbjørg Heimen Stenseth i 1969. Den gangen var det en liten boutique med flower-power og korte, korte miniskjørt. Driften ekspanderte og flyttet fra små kjellerlokaler vis à vis Brannstasjonen i Molde ned til Storgaten 11. MiN Boutique ble, for en hel generasjon av kvinner i Molde, en moteinstitusjon.

Som boutique har MiN Boutique vært i kontinuerlig endring og tilpasset seg til markedet. Vår største boutique i Molde har gjennomgått mange forvandlinger. Ned med vegger og trapper, fra leopardskinnsvegger til polerte marmorgulv, og fremstår i dag som en moderne, lys boutique i Storgata 11.

I en periode var MiN Boutique tilknyttet innkjøpskjeden Samtex / Match, og gikk tilbake til å bli en selvstendig butikk i 1998. I dag finnes det kunen avdeling av MiN BOUTIQUE, etter at avdelinger på henoldsvis GlasMAgasinet og Paleet i Oslo ble avviklet i 2010.

MiN Boutique markte 40 år i 2009. Det er MiN Boutique som har lagt grunnlaget for etableringen av MiN Boutique Holding AS, som i dag er investeringsselskapet som eier multibrand konsept butikkene Mia Bao, MAH. Konseptene er utviklet internt og er heleide konsepter av MiN Boutique Holding AS. M

Storgaten 11,
6413 Molde
Tel: 00 47 703 32 66 32

Adresse: Storgt. 4, 6413 Molde, Norway
By: Molde
Rute: Storgt. 4
Postnummer: 6413


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon MiN BOUTIQUE Molde.

Molde dameklær

åpningstider, plassering. Storgt. 4 kart bykart, satellitt visning. MiN BOUTIQUE Molde adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på MiN BOUTIQUE Molde. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om MiN BOUTIQUE Molde med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
M Boutique Ecotique Concept M Boutique Ecotique Concept 0 meter Konsept under utvikling i samarbeid med våre kunder #imolde. HVa er framtidens konse...
BIK BOK BIK BOK 325 meter Ble møtt med stygge blikk og ble kjeftet på for å henge med jente vennene mine, på bu...
Louise Odier Louise Odier 325 meter Kona er alltid så fornøyd når ho har vært på Louise og handla
MAH world & my street MAH world & my street 425 meter “Fashion changes, but style endures.” ― Coco Chanel Styled by nature - 100% - next...
Zizzi Molde Zizzi Molde 1 km Plus Size Fashion - size 42-56
Lady Chic Roseby Lady Chic Roseby 1 km Stedet er rommelig og bra. Det var julepreg over at stedet for en par dager siden.
VERO MODA Roseby VERO MODA Roseby 1 km Vero moda med Objekt butikk sammen! Her får du klærne du vil ha i Vero Moda stil!
H&M H&M 1 km
b.young Amfi Roseby b.young Amfi Roseby 1 km Den beste kundeservicen jeg har opplevd på lenge i dag. Helt unikt
Jeanne d Arc Jeanne d Arc 1 km Motebutikk
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler