facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ming Restaurant

Adresse: Storgata 130 , Lillehammer 2615, NO
By: Lillehammer
Rute: Storgata 130
Postnummer: 2615


Anmeldelser
Ming Restaurant er en klassisk norsk-kinesisk restaurant i Lillehammer sentrum hvor du finner mange klassikere. Maten er passe spicy, varm og lages rask. Alt til en helt ok pris.
God mat, trivelig atmosfære. Laaaaangt å gå til enden/begynnelsen av gata men verdt det...
Nydelig mat, ferske råvarer, balanserte smaker, value for money. Hyggelig og effektiv service. Koselig og relaxing miljø. Vi kommer tilbake. Anbefales!!
Fantastisk god mat! Hyggelig atmosfære og betjening. Vår nye stamrestaurant. Litt minus for veldig ukomfortable stoler, 90 grader og hard sittedel.
God mat og hyggelig betjening! Mye mat til prisen
God mat og nok mat. Rask servering og hyggelig betjening. Det var en god opplevelse!Mat: 5/5
En av de beste i Lillehammer. Knallgod mat til en fornuftig penge. Litt svak bemanning, men det veies opp av knallgod mat og store porsjoner.
Veldig god mat, store porsjoner og nydelig atmosfære riktig priser . Skal komme igjen anbefaler
For oss den beste i Norge. Veldig god mat.Mat: 5/5
Fikk forrett før drikke, måtte be om drikke til slutt. maten var god, men tok alt for lang tid før vi fikk den.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ming Restaurant. Storgata 130 kart bykart, satellitt visning. Ming Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ming Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ming Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler