facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Minilager Oslo

Minilager Oslo
Minilager Oslo er en side for å navigere seg frem til beste minilager i Oslo og omegn. Enten du er en privatperson som må ha en plass å oppbevare dine eiendeler, eller en bedrift som trenger å lagre kontorinventar, kan vi hjelpe deg med å finne en egnet lagerløsning.
Adresse: Fredensborgveien 135, 0177, Oslo
Telefonnummer: 985 24 948
By: Oslo
Rute: Fredensborgveien 135
Postnummer: 0177


åpningstider

Mandag: 08:00-17:00
Tirsdag: 08:00-17:00
Onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-17:00


relaterte søk: Minilager pris, Minilager Oslo Vest, OK Minilager, OK Minilager Oslo, Oslo lager, Minilager Oslo sentrum, Billig lager, 123 Minilager
Anmeldelser
Fantastisk service! Utrolig sentralt for en bergenser som skulle hjelpe studenten sin med flytting. Anbefales på det sterkeste!
Solid og pålitelig firma. Hyggelig og profesjonell kontakt hele veien, hvor jeg fikk raske og gode svar på alt jeg trengte og lurte på i en for så vidt krevende boligsituasjon Oslo kan by på. Genialt og sårt tiltrengt løsning for folk på flyttefot! Anbefales på det varmeste.
Leter du etter et redelig, fleksibelt og serviceinnstilt minilager til en fornuftig pris? Da har du nummer 1 her. Flyttingen vår gikk så smooth på grunn av Nils og minilageret hans. Vi leide container og hadde flyttebyrå som lett kom frem og brukte rampen der borte, alt er supert lagt opp. Utrolig bra oppfølging og hjelp. Dette firmaet og Nils! kan anbefales på det sterkeste.
Over flere år har jeg leid forskjellige størrelser av lager hos Oslo Minilager. God og tydelig service, ryddig lokale, har lasterampe, ålreite åpningstider og en rettferdig pris. Anbefales!
Har hatt en superbra opplevelse med Oslo Minilager AS. Er ikke i tvil om at jeg velger samme firma, hvis det blir behov for lager en gang i framtida. Utmerket kundeservice, fine lokaler og lagerrom, traller og tilbehør for enkel og rask flytting!
Helt supert! Jeg anbefaler. Hjelpsom mann som heter Nils på telefon både første gang og idag. Hadde problemer med å komme meg inn men fikk hjelp via tlf og ble sett på overvåkningskamera mens jeg prøvde finne fram i gangene. Og vi gikk over portåpningen etterpå så jeg fikk det riktig. For jeg gjorde feil. Så tusen takk for service og hyggelig samtaler. Hilsen Marita W
Suveren service, nye og meget rene lokaler. Lett å komme til med stor bil ingen begrensning på bilens høyde. Jeg har brukt flere leverandører av minilager, og Oslo Minilager AS er absolutt den beste.
Suveren service, veldig enkelt å forholde seg til. Fine lager og ligger lett tilgjengeleg, veldig enkelt å ta seg inn og ut. Viktigaste av alt for min del når eg skulle leie lagerplass var at leietaker skulle væra stabil, trygg og god på kommunikasjon. Oslo Minilager AS var alt detta, 10/10
Fine lagermuligheter og stor lasteplass med heis.
Rask og god service utover det man kan forvente, fine oppvarmede lokaler med stor heis og gode sikkerhetsløsninger. Veldig konkuransedyktige priser. Alt i alt veldig fornøyd med ett svært ryddig leieforhold og ville ikke nølt med å leie bod hos Oslo minilager igjen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Minilager Oslo.

Oslo lokale tjenester

åpningstider, plassering. Fredensborgveien 135 kart bykart, satellitt visning. Minilager Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Minilager Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Minilager Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler