facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mint

"Søndagsbutikk: 09-23"
Adresse: 1 Hestehoven, 3930 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: +4793012071
By: Porsgrunn
Rute: 1 Hestehoven
Postnummer: 3930



relaterte søk: Mint Porselensfabrikken åpningstider, Porselensfabrikken butikker, Mint kalbakken, Mint Porsgrunn åpningstider, Mint butikk, Porselensfabrikken Porsgrunn
Nærliggende lignende selskaper
more woman Porsgrunn more woman Porsgrunn 3 km Meget hyggelig betjenikg.God servise
Comfy Apparel Comfy Apparel 5 km Verdt et besøk, veldig god service og ikke minst fine klær
Anmeldelser
Var greit det men , jeg lurer på hvorfor norskproduserte Sjokolademus fra Nidar blir borte ? Ikke alle har råd til å reise til Sverige for å kjøpe den ! 4-pack Pepsi-max 29,90 i Sverige og nær 70,00 i Norge ? Er det kanskje krigen i Ukraina som er skyld i pris forskjell ? Vær reale mot kunder gjelder allt av butikker? Tillbud forteller folk med forstand at priser er unødvendig høye ! Der samme gjelder utbytte fester !
Fantastisk god service !!Butikksjefen var velvillighet en selv da jeg plutselig sto i en kinkig situasjon i kassa og skulle betale for varene. Alt løste seg !
Dårlig utvalg,rotete butikk..mangler varer stort sett hele tiden.
Elendig butikk handlet der mange ganger .men aldri mere. Var en lørdag .måtte bruke kontanter da jeg hadde mistet minibank korte brukte penger sa jeg skulle ha en bærepose .manglet 1 kr .spurte om jeg kunne hente en krone i bilen .hadde stått i kø .sa jeg måtte hente å stå i kø igjen. Spurte da om jeg kunne betale å så hente en krone han i kassa sa om jeg mente om han måtte ta av sin egen lomme jeg sa så klart ikke mente bare at jeg ville betale først også hente 1 krone .det kunne jeg ikke .da sa jeg nei til bære pose . Anbefaler ingen å handle der .
Helt greit, men savner det store gril sortemange kiwi skal ha
Som KIWI butikker flest! Veldig fornøyd i dag, for de hadde clemmentiner fra Israel
Denne butikken har en svært så hyggelig atmosfære?om man kan si det om dagdivarehsndelmen dette er du ansatte som skaper ettn sånn hyggelig sted fredager har du av å til baka langpanne kaker til sine kunder det du.
På både den vanlige kiwien og den søndagspåpne er det forferdelig dårlig matforhold. Skapene på den vanlige kiwi butikken står alltid åpne. Kjøtt, ost og ting som må stå kaldt er alltid varmt når jeg kjenpå det. Jeg har lagt merke til at betjeningen aldri lukker dørene. Og de stør sånn hele tiden. På den søndagspåpne butikken måtte jeg di ifra om at hele kjøl og fryd var ødelegt da alt i fryset var tomt og hadde en varmere temperatur en vanlig kjøleskape. All is og Allt var smeltet. Maten på vanlig kjøl var sur og dårlig og mesteparten hadde gått ut på dato for flere uker siden. Allt for dårlig. Her burde mattilsynet stengt av begge butikkene.
Her liker jeg å legge igjen kr mine er altidnestensiste tiden er håper jeg unntakHer er bjeteningen villig å hjelpe m må spørre og greit nok synes jeg men siste tiden har det blitt litt mindre hyggelig her det er sikkertsavner di hyggelige ansatte som slo av en liten prat ang andre forretninger osv m ble mast "bort av "en altfor sjefete kardette er ikke noe hyggelig å bevitne så håper snart han tenker på sine kunder først
Du kan glemme og høre hei/Hadet. Man får skjeldent et smil av ekspeditørdama og man får et inntrykk av at de heller skulle ønske de var en helt annen plass en på jobb! Ikke koselig å handle der på en søndag ihvertfall!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mint med offentlig transport


Stridsklevsenteret 70 meter
185
M3
M3N
S19
Korpelivegen 380 meter
185
M3
M3N
S19
Hjortestien 470 meter
185
M3
M3N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler