facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mintage Sushi - Steinkjer

Mintage Sushi - Steinkjer

Info

Mintage Sushi - avd Steinkjer
En restaurant med spennende og innbydende mat til alle anledninger.
Alle rettigheter!

Adresse: Molovegen 9, 7714 Steinkjer
Telefonnummer: 91880880
on.egatnim@rejkniets
By: Steinkjer
Rute: Molovegen 9
Postnummer: 7714



relaterte søk: mintage menu, mintage lounge steinkjer, mintage levanger, mintage loungebar steinkjer, mintage sushi levanger meny, mintage sushi - stjørdal stjørdal, mintage levanger meny, mintage sushi - namsos namsos
Anmeldelser
Var på besøk her med 4 kollegaer i 2015. Vi bestilte den største doning100 biter eller noe sånt. Veldig innbydende servering og veldig god smak. Nydelig øl også. Verdt et besøk! En oase i en gastronomisk ørken!
2 av 2 take away veggie meny bestillinger ble feil. Fraråder allergikere, veggiser og andre som ønsker å få det de bestiller fra å bruke take away tjenesten. Å spise hos restauranten er noe helt annet, skulle nesten tro det var et helt annet sted.
Dyrt og liten porsjon. 400kr for noen få biter sushi. Skal aldri spise der igjen.
Skuffende! Har vært så mange ganger på Mintage i Stjørdalen, og vært mer enn fornøyd. Bestilte take away fra Steinkjer, lenge siden jeg har vært så skuffet over sushi. Bitene var delt opp i tynne skiver, bestilte 7 forskjellige typer men alle smakte likt og vårløken var inntørka og gammel, så ikke særlig innbydende ut. Sjelden jeg kaster mat, og da især sushi, men mye gikk dessverre rett i søpla. Dyrt var det og overhode ikke verdt pengene.
God mat. Opplevelsen ble noe forsuret av følelsen av å bli skjelt ut av servitrise fordi vi ikke hadde opplyst om at en av gjestene ikke tålte nøtter. Vi bestilte sushimix og her er det kokken som bestemmer hva som kommer. Vi ble veldig overrasket da det var nøtter på noe av sushien. Vi har spist sushi i mer enn 10 år og aldri opplevd å få nøtter på sushi før. Vi sa fra at denne personen ikke tålte nøtter og lurte på om vi kunne få den uten nøtter. Det fikk vi allernådigst etter å ha fått ovennevnte skyllebøtte for ikke å ha sagt fra om nøtteallergi først, og etter at hun påpekte at maten nå kunne komme sent fordi de hadde andre gjester. Mitt store spørsmål er om ikke betjeningen bør si fra at rettene inneholder nøtter når gjesten ikke vet hva som kommer? Er det gjestene sitt ansvar å forstå at på Mintage er det helt normalt med nøtter på sushi?
Anbefaler vertfall ikke take-away. For 600kr skulle man tro at man fikk maki-biter med større diameter enn en tier, og verdens minste nigiri. Mulig det er annerledes i restauranten, men her kutter de tydeligvis kostnader. Bestiller ikke fra Mintage igjen.
Beste sushien jeg har spist. Hver gang vi får besøk fra venner og famile som liker sushi og kommer fra utenbys bestiller vi takeaway sushi fra Mintage. Litt dyrt, men verdt det!
Koselig resturant, nydelig god mat, trivelig personaleanbefales
Nydelig mat i avslappet og trivelig atmosfære
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mintage Sushi - Steinkjer.

Steinkjer sushirestaurant

åpningstider, plassering. Molovegen 9 kart bykart, satellitt visning. Mintage Sushi - Steinkjer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mintage Sushi - Steinkjer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mintage Sushi - Steinkjer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler