facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mirabel Jessheim

Mirabel Jessheim
Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim
Telefonnummer: 91915491
By: Jessheim
Rute: Storgata 6
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 09:30 - 23:00
Tirsdag: 09:30 - 23:00
Onsdag: 09:30 - 23:00
Torsdag: 09:30 - 23:00
Fredag: 09:30 - 23:00
Lørdag: 09:30 - 23:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: mirabel meny, castello jessheim, mirabel restaurant, mirabel oslo, mirabel lillestrøm, mirabel restaurant sørenga, mirabel sørenga, restaurant jessheim
Nærliggende lignende selskaper
Castello Restaurant & Bar - Jessheim Castello Restaurant & Bar - Jessheim 9 meter Castello Restaurant & Bar åpnet i Jessheim Storsenter i oktober 2011. I lokaler med ...
Anmeldelser
Kjempefine lokaler med en flott atmosfære. Veldig god mat. Sjøkreps og scampi til forrett, Chateaubriand med en god flaske chateauneuf du pape til hovedrett og en god drink til dessert. Det eneste som trekker litt ned er servitørenes kunnskap om menyen. Bortsett fra det var personalet veldig hyggelige og imøtekommende.
Pizza ,veldig dårlig. Tørr , overstekt…1 kg tacos spredt over pizza ! Dette har ingenting med italiensk pizza å gjøre…styr unna.
Giros som var ikke gresk etter min mening. Currykryddret wrap med store Tomatbiter, lite kyllingkjøtt, lite Tzaziki, store Agurkbiter. Lite porsjon med fries. 219,- krMat: 1/5
Var der dagen etter nyåpninggen. Flotte lokaler, litt mye akustikk der vi satt. Ventet veldig lenge på maten vi var 6 personer. Når den kom var mye kaldt og var preg av å ha stått ferdig lenge. Hovedrettene var blandet, noe var skikkelig tørrt, og igjen så det ut til at maten hadde stått lenge. Pasta og fiskeretter var veldig bra. God smak. Servicen var fraværende og alt tok alt for lang tid. Vi stoppet på 2 retter, gadd ikke sitte der lenger. Synd det ble slik for restauranten har potensialet, men servicen må opp mange hakk.
Nye Mirabel mangler sjarmen til den gamle, selv om lokalene er flotte. Jeg synes det var litt støyete der, og såpass dunkel belysning at man ikke så maten omtrent. Alle i spisefølget syntes maten var god men ikke wow, derfor litt overpriset. Mange servitører på jobb, likevel vanskelig å få kontakt med dem selv om vi trykket på en knapp. Ingen automatikk i å få vinkart/drikkemeny. Lite utvalg i alkoholfrie drinker.
Testet nye Mirabel. Var halvfull restaurant. Ventet en stund på forrettene, og når de var fortært og vi hadde ventet i 30 min spurte de om vi ville ha dessert. Vi ventet fortsatt på hovedrett og det tok da en del tid før denne kom. Var flere yngre servitører som virket «unødvendige», som bare stod og tittet ut i rommet. Var generelt dårlig dialog mellom hovmestere, servitører og kokker. Maten var midt på treet og pizzaen skuffet stort. Seig og myk deig, og noe jeg sjeldent sier, men alt for mye ost. Et ekstra stort trekk da jeg observerte en servitør som bar på en tallerken hvor noe ramlet på gulvet, hvorpå servitøren tok det opp på tallerken igjen og åpenbart serverte dette. Lang vei å gå før de er der de skal, men det er snakk om små justeringer.
Lunch. Nytt lokale. Bestilte Egg Benedict. Servitøren klarte ikke redegjøre for om det var ett eller to egg. Smakløs Hollandaise. Lunkne egg. Dattera bestilte pizza Diavola Napolitana. I menyen står den oppført med bl.a. oliven. Dette fikk hun servert i en skål ved siden av etter å ha påpekt at pizzaen manglet oliven. Ikke mitt nye favorittsted. Allan, jeg håper du leser dette. Dette bør du ta tak i. Ikke behandle kundene dine som idioter som aldri har vært på restaurant før.
Syntes det var viktigere å rydde bort oppvask etter kunder som gikk enn å ta imot nye bestillinger. Vi gikk til konkurrentene og fikk ypelig sørvis og god mat
Jeg og kona spiste her ca en uke etter nyåpningen. Veldig hyggelig og flink personale og veldig god mat! Prikken over i’en var den perfekte kaffen.
Utmerket service og meget god mat. Barnevennlig og samtidig stilfullt. Plusspoeng for veldig pene toaletter. Rent og pent i restauranten også. Hit skal vi tilbake! Barnevennlighet: Meget bra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler