facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miso Café Mat & Vinhus

Miso Café Mat & Vinhus

Historie

Miso Cafe er Røa`s skjulte perle. Den ligger litt bortgjemt bak Røa krysset men er lett å legge merke til hvis du kommer opp fra T banen,biblioteket,legevakten,Aneli. Gatebukker og skilt er satt opp :)

Adresse: Vækerøveien 201, 0751 Oslo, Norway
Telefonnummer: 90575768
By: Oslo
Rute: Vækerøveien 201
Postnummer: 0751


åpningstider

Mandag: 11:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 18:00
Søndag: 11:00 - 18:00


relaterte søk: koreansk mat bergen, lysaker stasjon cafe, miso meny, holmenkollen cafe, miso restaurant
Anmeldelser
En super hyggelig nabo Cafe ved Røa. Eid av koreansk familie der mamma lager Koreanske retter som bibimbap og ramen og hjemmelaget kimchi og typiske Cafe mat med høyt kvalitet. Og selvfølgelig med ny stekte kake hver dag. Anbefaler sterkt. Hvis du liker koreansk mat laget av mamma
Deilig mat med mye smak og eksotisk. Effektiv betjening.
Superhyggelig Cafe og betjening med sitteplasser både inne og ute. Kakao var nydelig, samme med en glutenfri brownie.
Usedvanlig hyggelig betjening i koselige lokaler, kombinert med en meny som klarer å gi oss både koreansk og norsk mat. Er du i Oslo vil jeg anbefale turen oppom Røa for et besøk på dette stedet. Ti stjerner fra meg.
Fantastisk - blir bare bedre og bedre. Skamfult at bygget skal rives etterhvert for å måtte gi plass til boliger - bystyret i Oslo bør skamme seg!
Veldig hyggelig betjening og beste koreanske maten i byen!
Vi fra badedamene på Røa,koser oss på Mia i,når det er noe. Så prøver vi elste og sammles for kos god mat og drikke. Veldig hyggelig sted,anbefales
Koselig sted man med god samvittighet kan du ta med barn og venner, behagelig atmosfære og bra Cervice: maten er super god og enkel :
God mat, deilig vin og kaffe og utrolig bra service. Uteservering og virkelig koselig plass å sitte inne. Det er min yndlingssted i Oslo!
Er du jakt etter et herlig måltid i god atmosfære, den beste lokale restauranten og vert du kan tenke deg. Både koreanske og norske retter. Herlig !
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Miso Café Mat & Vinhus. Vækerøveien 201 kart bykart, satellitt visning. Miso Café Mat & Vinhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Miso Café Mat & Vinhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Miso Café Mat & Vinhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler