facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Miss Pinky frisør & skjønnhetsalong i Åsane/Bergen

Miss Pinky frisør & skjønnhetsalong  i Åsane/Bergen

Info

Miss Pinky Frisør & Skjønnhetsalong i Åsane.
Dame & herre frisør m/fagbrev.
Vippextantions/negledesign/voksing/hudpleie med 8 års erfaring på negler/mm

Historie

Velkommen til Salhus sin fancy frisørsalong med dropp inn timer, timebestilling og online booking: www.misspinky.no Vi tilbyr dagens BA og en valgfri varm drikke. Konkurranssedyktige priser og god service! Velkommen til oss!

Etikett

Telefonen besvares kun i åpningstiden.
Spørsmål om pris og timebestilling kan besvares på mail : [email protected]
Send mail med fult navn,mobil,dato og tider det passer for deg og bestille time hos oss.Vi svarer deg samme dag.Velkommen til glade og flinke ftisører i Salhusveien 200.

Adresse: Salhusveien 200, 5107 Salhus, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 915 43 701
moc.liamtoh@suhlasyknipssim
By: Salhus
Rute: Salhusveien 200
Postnummer: 5107


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: frisør åsane, neglesalong åsane, frisører sotra
Anmeldelser
Meget behagelig og hyggelig frisør som tar seg god tid til kunden. Veldig fornøyd med resultatet Tjenesten: Hårfarging
Jeg er fornøyd både med hårsveis og sørvis. Kommer gjerne tilbake!
Denne frisøren ødelagte håret mitt . Mistet nesten alt håret mitt. Frisøren sa det ville tåle bleking prosessen, hun lot det stå i 2 timer. I tillegg fikk hun håret mitt rosa og blått der hun skulle få en fin blind farge i det. Denne frisøren vet ikke hva hun driver med. Hun ville heller ikke rette opp i feilen sin, og lyger om hvordan dette skjedde. Kommer aldri til å komme tilbake hær, og anbefales virkelig ikke.
Super service og alltid veldig bra resultat!! Anbefaler varmt Miss Pinky frisør i Salhus, Åsane!!Tjenestene: Hårklipp for barn
Jeg tok en keratinbehandling som kostet 1499,- de sa dette ville være opptil 5 mnd men KUN ved bruk av produktene de anbefalte. Altså Saphira serien. Som Lukter veldig godt men fungerer veldig dårlig. Og er IKKE verdt det det koster!! De fikk meg til å kjøpe Shampo,balsam, kur og leave in kur. Som koster godt over 1000 lappen. Etter 3 dusj så var alt tilbake slik det var så anbefaler ikke produktene de bruker og heller ikke behandlingen. Er veldig skuffet over dette..De er hyggelige de som jobber der men syntes alt i alt at det ikke er så bra grunnet alt det andre.
Useriøs frisør som ikke står for sine egene feil, har en dame som har mistet alt håret pga en useriøs frisør og ikke fikk noe kompensasjon for en dårlig jobb.
Veldig god service og dyktig frisør!Tjenesten: Hårstriping
Brukte en hel dag å farge håret mitt til "lyse" brunt. Satt der i 6/7 timer og endte opp med oransje hår for 4.000 kr. Ikke anbefalt!
Veldig hyggelig og flink frisør. Jeg ble veldig fornøyd med både farge og klipp.
Dyktig og hyggelig frisør som tok seg god tid. Veldig fornøyd
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler