facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mitt Kashmir

Mitt Kashmir

Info

Velkommen til Mitt Kashmir - håndlaget kvalitet med mening.

Historie

En skattekiste på Majorstua. Du finner oss på hjørnet av Industrigaten og Majorstuveien - i lokalene til det gamle antikvariatet.



"Mitt Kashmir er primært en nettbutikk. Men du er velkommen innom våre lokaler i Bygdøy Allé 17. Men ring 93 80 80 22 på forhånd. For å forsikre deg om at vi er der.Velkommen"
Adresse: Majorstuveien 15 , Oslo 0367, NO
Telefonnummer: 938 08 022
on.rimhsakttim@gat
By: Oslo
Rute: Majorstuveien 15
Postnummer: 0367


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-17:00


relaterte søk: skjerf kashmir, ull silke sjal, kashmir genser oslo, ull silke skjerf, kashmir frakk herre, tynt ullskjerf, cardigan kashmir damen, sjal ull
Anmeldelser
Jeg har vært kunde hos Mitt Kashmir i mange år. Flotte varer av svært god kvalitet, som gleder meg, hele min familie og venner. Skjerf og sjal for alle smaker, alle årstider og alle temperaturer. Super service og hyggelige samtaler med Tore Andre. Og kanskje det beste av alt - bærekraftig produksjon hos små familiebedrifter i India. Små bedrifter som er avhengig av at vi setter pris på og kjøper håndverket deres.
Det finnes ingen andre butikker som er i nærheten av å ha utvalget, kvaliteten og så nydelige farger som Mitt Kashmir har. I tillegg er etikken som ligger i bunn for bedriften noe som gjør dette til en av mine favorittbutikker.
Etter mange års handle-erfaring hos Mitt Kashmir, har jeg bare veldige gode handle-opplevelser, veldig fine produkter og at man også blir så godt tatt i mot. Jeg er meget fornøyd, og vil anbefale denne butikken på det varmeste. :- :- :-
Har kjøpt skjerf hos Mitt Kashmir i flere år. God kvalitet og god service. Innehaveren er alltid blid og har et godt forholdt til sine leverandører. Fikk hjelp til å reparere et skjerf som var blitt ødelagt. Ofte også veldig gode tilbud. Kjøp kvalitet!
Bestilte 2 skjerf på mandag kveld, og tirsdag ble de levert på døren. For en service. Fantastisk fine skjerf! Passer til alle årstider. Med mange fargevalg er det lett å finne noe som passer. Her vil jeg kjøpe flere, både til meg selv og som gave. Kan anbefales.
Jeg kjøpte et sommerlig skjerf i merinoull på nettsiden via en Instagram annonse. Lynrask levering, veldig god opplevelse. I går brukte jeg skjerfet for første gang, perfekt for en sensommerkveld, følte meg veldig fin og det varmet godt.
Fantastisk service, hyggelige sms'er med oppfølging og et fantastisk flott skjerf på toppen av det hele! At varene er produsert som de er, det er et stort pluss for meg.
Jeg har hatt svært gode erfaringer med å handle hos Mitt Kashmir. Flotte kvalitetsvarer i vakre farger, rask og sikker levering. Lett å komme i kontakt med trivelig selger.
Kjempefine sjal, og like fin service. I disse tider har jeg blitt ektra bevisst på hvor jeg bruker pengene mine, og det kjennes veldig fint å ta julegavehandlen hos en liten lokal bedrift, når både produkt, pris og service er så bra.
Hadde akkurat det ullsjalet jeg trengte til mitt bryllup, og det er supert å bruke det over andre kjoler også! Storfornøyd.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mitt Kashmir med offentlig transport


Bogstadveien 190 meter
11N
1N
2N
Bogstadveien 190 meter
11
19
Rosenborg 340 meter
11
Majorstuen 360 meter
11
12
19
Frogner stadion 370 meter
12

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mitt Kashmir.

Oslo kunst og håndverk

åpningstider, plassering. Majorstuveien 15 oslo tilbehør kart bykart, satellitt visning. Mitt Kashmir adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mitt Kashmir. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mitt Kashmir med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Pur Norsk Pur Norsk 88 meter Hadde tenkt å kjøpe noen barstoler i denne butikken. Ble møtt av en svært aggressiv d...
Enklere Liv Bogstadveien Enklere Liv Bogstadveien 202 meter Veldig bra service :
Lillebuddha Lillebuddha 227 meter Mye fint! Synd den legges ned.
Country Chic Country Chic 228 meter Country Chic - interiør og inspirasjon på Majorstuen Vi svarer på henvendelser på Fac...
Mardou & Dean Mardou & Dean 263 meter
The Lovely Trap The Lovely Trap 299 meter "Multi brand fashion shop"
Kremmerhuset Kremmerhuset 328 meter
Amalies Amalies 328 meter
Accessorize Accessorize 339 meter Vi har vært hos dere idag rundt 18:00 tiden 30/11/22 på datteren min sin bursdag, hun...
Studio Scarpa Studio Scarpa 348 meter Studio Scarpa – for the quality minded woman.
Home & Cottage Home & Cottage 358 meter
Monki Monki 380 meter Står at de har varer som de ikke har tilgjengelig i butikken. Ansatte var ikke til no...
Tartaruga Design Tartaruga Design 386 meter
Bergmannen Bergmannen 469 meter Favoritt stedet mitt og kjøpe krystaller og mer. Ganske billig, snille jobbere.
Utopia Retro Modern Utopia Retro Modern 495 meter Flawless shopping experience on International Delivery. Excellent customer service, F...
Tilbords Tilbords 551 meter Butikken ved trikken Åpningstider: Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 10.00-18.00 Tors...
Muse Muse 565 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler