facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mitt Vennskap

Mitt Vennskap

Info

Kirkens Bymisjon i Halden ønsker å sette fokus på godt vennskap. I samarbeid med flere lokale aktører arrangeres det en fotokonkurranse med flotte premier.

Historie

Kirkens Bymisjon i Halden ønsker å sette fokus på godt vennskap. Vi vet hvor viktig det er å ta vare på hverandre i en hektisk ungdomstid. Vennskap kan være en gave for livet, eller bestemte faser av det, men alle vet hvor viktig venner er for ens eget velvære.

Vennskap eksisterer ikke kun mellom mennesker. Tette bånd kan også knyttes mellom
mennesker og dyr, eller dyr imellom. Temaene er derfor kategorisert slik:
1. ”Vennskap mellom mennesker”
2. ”Vennskap mellom mennesker og dyr”
3. ”Vennskap mellom dyr”

Har du fanget et flott bilde av vennskap mellom mennesker eller dyr, så send det til oss og delta i konkurransen om fine premier! Det vil også bli laget en kalender for 2018 med bilder fra denne konkurransen.

Vi henvender oss til alle ungdommer i Halden mellom 13 og 18 år. Vinneren blir kåret på Julefesten til Kirkens Bymisjon i Brygga Kultursal den 7. desember.

Adresse: Jernbanetorget 2, 1757 Halden
Telefonnummer: 93846900
By: Halden
Rute: Jernbanetorget 2
Postnummer: 1757


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mitt Vennskap.

Halden kamera/fotografi

åpningstider, plassering. Jernbanetorget 2 halden album kart bykart, satellitt visning. Mitt Vennskap adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mitt Vennskap. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mitt Vennskap med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler